O Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν απολύθηκε από την εταιρεία του...

Δημοσίευση: 9 Οκτ. 2017, 08:59

Οι συνεχείς αποκαλύψεις και οι νέες κατηγορίες που έρχονται στην επιφάνεια για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, οδήγησαν την Weinstein Company, να τον απολύσει. Ο Γουαϊνστάιν -μαζί με τον αδελφό του Μπομπ- ίδρυσε το 2005 την εταιρεία με την οποία έγινε ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του Χόλιγουντ.
Ωστόσο, λίγες μέρες πριν, οι New York Times δημοσίευσαν κατηγορίες που αφορούν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης δεκαετιών (διαβάστε από εδώ).
Η εταιρεία τον έθεσε σε διαθεσιμότητα αλλά το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου το συμβούλιο αποφάσισε την απόλυσή του επικαλούμενο τις νέες αποκαλύψεις και κατηγορίες. Στη συνάντηση μαζί του, ο 65χρονος παραγωγός αρνήθηκε να παραιτηθεί λέγοντας πως είναι απλά ένα σκάνδαλο που θα ξεχαστεί, όπως αναφέρουν πηγές του Hollywood reporter. Το συμβούλιο όμως των τεσσάρων διευθυντών δεν το δέχθηκε και προχώρησε στον τερματισμό της ηγεσίας του.
Οι New York Times αναφέρουν πως ο Γουαϊνστάιν έχει ήδη έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με 8 γυναίκες που παρενόχλησε, ενώ οι ηθοποιοί Ασλεϊ Τζαντ και Ρόουζ ΜακΓκόουαν (στις παρακάτω φωτογραφίες μαζί του) ήταν οι πρώτες που τον κατηγόρησαν ανοιχτά.
Ο Γουαϊνστάιν διαμένει σε ξενοδοχείο τoυ Μπέβερλι Χιλς εδώ και τρεις μέρες ενώ ήδη προσέλαβε γνωστούς δικηγόρους ως εκπροσώπους τους από δω και πέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos