Ο Γκάι Ρίτσι και οι "Ιππότες της στρογγυλής τραπέζης"

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2015, 15:30

Ο Γκάι Ρίτσι ανέβασε χθες στο twitter, φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του, η οποία τον πάει ακόμα πιο… πίσω χρονικά, σε σχέση με το «The man from U.N.C.L.E.», το οποίο θα δούμε το προσεχές φθινόπωρο.
O 46χρονος Βρετανός σκηνοθέτης αναλαμβάνει ακόμα ένα μεγάλο στοίχημα –μετά τους πετυχημένους "Sherlock Holmes"- αυτή τη φορά παρέα με τους Ιππότες της στρογγυλής τραπέζης! Ο ανερχόμενος Τσάρλι Χάναμ, ο οποίος ποζάρει πλάι του, θα είναι ο Βασιλιάς Αρθρούρος ενώ η Ισπανίδα Άστριντ Μπερζέ-Φρίσμπεϊ θα είναι η Γκουίνεβιρ.
Η Warner έχει προγραμματίσει την έξοδο της ταινίας στις 22 Ιουλίου 2016 και στελέχη της δηλώνουν πως επιθυμούν να δημιουργήσουν 6 ταινίες με βάση τους Ιππότες! Στο δυνατό καστ, έχουμε τον Έρικ Μπανα στο ρόλο του πατέρα του Αρθούρου, τον Τζουντ Λο ως «κακό» Βόρτινγκερ και τον Ντζιμόν Χουνσού ως σερ Μπέντιβερ.
Η ιστορία θα ξεκινήσει από τα νεανικά χρόνια του Αρθρούρου και θα μας συστήσει έναν αρχηγό συμμορίας στα σοκάκια του Londonium μέχρι που τα πάντα θα αλλάξουν όταν βρεθεί στο δρόμο του, το Εξκάλιμπερ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
6338
Spentzos
5678
Feelgood
4647
Tanweer
2881
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos