Ο Edgar Wright και οι Sparks

Δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2018, 12:59
Συντάκτης:

Ο σκηνοθέτης Edgar Wright έχει μία νέα ταινία στα σκαριά: αυτή τη φορά δεν θα είναι κάτι παρόμοιο με το “Shaun of The Dead,” το “Hot Fuzz” ή το “Baby Driver,” αλλά ένα μουσικό ντοκιμαντέρ για τους Sparks, μια ροκ μπάντα που αποτελείται από τα αδέρφια Ron και Russel Mael. Οι Sparks κυκλοφόρησαν τον πρώτο δίσκο τους το 1971 με τίτλο “Halfnelson” και έκτοτε έχουν προσθέσει άλλα 22 albums με το τελευταίο τους, το “Hippopotamus,” το 2017. Η μουσική τους έχει επηρεάσει διάφορα φημισμένα συγκροτήματα και έχουν αποκτήσει ένα σχετικά cult status.

Ο Wright σε συνέντεξή του δήλωσε πως το ντοκιμαντέρ βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής ακόμα και πιο συγκεκρίμενα πως «έχω ήδη γυρίσει την συναυλία τους στο Λονδίνο που έγινε τον Μάϊο. Κατά τα άλλα προς το παρόν ψάχνουμε τα αρχεία που είναι διαθέσιμα για να έχουμε περισσότερο υλικό ... Είμαι φάν τους από όταν τους πρωτοείδα στο Top of the Pops το 1979 και για την ακρίβεια είχα και το ‘Beat The Clock’ σε βινύλιο.»

Και ενώ ο Wright έχει φέρει κοντά μας τόσες ταινίες, προς το παρόν δεν έχει φτιάξει κανένα ντοκιμαντέρ. Παρ’όλα αυτά, σαν σκηνοθέτης σχετίζεται και με τον χώρο της μουσικής, αφού έχει σκηνοθετήσει video για αρκετούς μουσικούς καλλιτένχες, με το πιο πρόσφατο να είναι το βίντεο για το ‘Colors’ του Beck (στο οποίο εμφανίζεται και η Alison Brie).

Ακόμα δεν έχει γίνει λόγος για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ίσως δούμε το ντοκιμαντέρ για τους Sparks πολύ πιο σύντομα απ’ότι νομίζουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2018, 12:59
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Δεν υπήρχε περίπτωση να απειληθεί η πρωτοκαθεδρία της "Captain...
3 ώρες
Η πρώτη και η τελευταία σκηνή της σειράς δείχνουν...
4 ώρες
Tο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
34171
Odeon
13062
Tanweer
10558
Weird Wave
7500