Νικόλ Κίντμαν, Τζούλια Ρόμπερτς, στο ριμέικ του «Το Μυστικό στα μάτια της»

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2015, 14:53
Συντάκτης:

Παρά το γεγονός ότι βραβεύτηκε με Όσκαρ ξενόγλωσου φιλμ (το 2010), προφανώς δεν το είδα αρκετοί Αμερικανοί, άρα ήρθε η ώρα το "El secreto de sus ojos" (To μυστικό στα μάτια της) του Χουάν Χοσέ Καμπανέλα, να αποκτήσει το made in USA, remake του.

Το παρήγορο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως το ατμοσφαιρικό αργεντίνικο θρίλερ (και μεγάλο indie σουξέ στην χώρα μας το 2012) έχει πέσει σε καλά χέρια. Tο αμερικανικό «The Secret in their Eyes» θα είναι έτοιμο για τις αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου. Σκηνοθετεί και διασκευάζει το σενάριο ο Μπίλι Ρέι, υποψήφιος για Οσκαρ Σεναρίου για τo "Captain Phillips" (σενάριο και στα "Hunger Games", "State of play", σκηνοθεσία στα "Breach", "Shattered glass"), ενώ τον ρόλο του Ρικάρντο Νταρίν σαν Ρέι ανέλαβε ο Τσιγουέτελ Ετζιόφορ (12 years a slave), ως Τζες θα δούμε την Τζούλια Ρόμπερτς και την Εισαγγελέα θα ενσαρκώσει η Νικόλ Κίντμαν. Μαζί τους και οι Μάικλ Κέλι (House of cards), Ντιν Νόρις (Breaking Bad)...

Η επίσημη σύνοψη: Δυο πράκτορες του FBI, στενοί συνεργάτες, ο Ρέι και η Τζες, μαζί με την Εισαγγελέα Κλερ, συγκλονίζονται όταν ανακαλύπτουν ότι η έφηβη κόρη τής Τζες δολοφονήθηκε με άγριο και μυστηριώδη τρόπο. Σήμερα, δεκατρία χρόνια αργότερα, χωρίς να έχουν σταματήσει ούτε για μια μέρα να αναζητούν το δολοφόνο, ο Ρέι ανακαλύπτει καινούρια στοιχεία που είναι βέβαιος ότι θα οδηγήσουν στην επίλυση της υπόθεσης. Κανείς τους δεν είναι προετοιμασμένος για το σοκαριστικό μυστικό που θα αποκαλυφθεί".

Update 1/7/15: Το τρέιλερ είναι αρκετά μελοδραματικό, αλλά δυνατό και φανερώνει ότι την παράσταση θα κλέψει η Τζούλια Ρόμπερτς στον ρόλο της μητέρας που ζητά εκδίκηση, όχι όμως μέσω της δικαστικής οδού (άλλωστε ο δράστης απαλλάχθηκε), αλλά με αυτοδικία. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos