Το νέο κόλλημά σου με το Game Of Thrones

Το νέο κόλλημά σου με το Game Of Thrones
Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2019, 12:36
Συντάκτης:

Ειλκρινά δεν έχουμε ιδέα πόσοι και πόσες από εσάς το γνωρίζετε ήδη, αλλά μόλις το ανακαλύψαμε και ήδη περάσαμε στεγνά μία ώρα στην οθόνη του υπολογιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑΦύγε εσύ, έλα εσύ, με τα prequel του Game Of Thrones

Στο ενεργό link που ακολουθεί μπορείτε να παίξετε το επίσημο Game Of Thrones: Winter Is Coming, παιχνίδι του ΗΒΟ για οθόνη υπολογιστή, όπου ξεκινάτε από ένα... καστράκι της επαρχίας του οποίου είστε ο "Άρχοντας" και με τις συμβουλές αρχικά της Μελισάνδρης (και μετά τις πρώτες νίκες και του Λόρδου Βάρυς που μυρίζεται τα ταλέντα και εμφανίζεται), να χτίζετε εγκαταστάσεις και στρατό, να πετυχαίνετε μικρές νίκες, να κάνετε μεγάλες συμμαχίες και... ποιος ξέρει; Μπορεί και να καθίσετε και στον Θρόνο. Ξέρετε, τον καλό, αυτόν που διεκδικούν όλοι (όσοι έχουν απομείνει) στην 8η και τελευταία σεζόν που ξεκινάει 14 Απριλίου. 

Τα γραφικά είναι ικανοποιητικά, όλοι οι πρωταγωνιστές είναι παρόντες, πραγματικά θα νιώσετε σαν να πρωταγωνιστείτε οι ίδιοι. Χρειάζεται απλά το e-mail σας και ένα password. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε: είναι τρομερά εθιστικό. 

Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2019, 12:36
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Crip Camp

Crip Camp

Το ντοκιμαντέρ του Netflix, που έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Sundance, και έχει το...
2 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463