Το νέο κόλλημά σου με το Game Of Thrones

Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2019, 12:36
Συντάκτης:

Ειλκρινά δεν έχουμε ιδέα πόσοι και πόσες από εσάς το γνωρίζετε ήδη, αλλά μόλις το ανακαλύψαμε και ήδη περάσαμε στεγνά μία ώρα στην οθόνη του υπολογιστή.

ΣΧΕΤΙΚΑΔώσε το αίμα σου για τον... θρόνο

Στο ενεργό link που ακολουθεί μπορείτε να παίξετε το επίσημο Game Of Thrones: Winter Is Coming, παιχνίδι του ΗΒΟ για οθόνη υπολογιστή, όπου ξεκινάτε από ένα... καστράκι της επαρχίας του οποίου είστε ο "Άρχοντας" και με τις συμβουλές αρχικά της Μελισάνδρης (και μετά τις πρώτες νίκες και του Λόρδου Βάρυς που μυρίζεται τα ταλέντα και εμφανίζεται), να χτίζετε εγκαταστάσεις και στρατό, να πετυχαίνετε μικρές νίκες, να κάνετε μεγάλες συμμαχίες και... ποιος ξέρει; Μπορεί και να καθίσετε και στον Θρόνο. Ξέρετε, τον καλό, αυτόν που διεκδικούν όλοι (όσοι έχουν απομείνει) στην 8η και τελευταία σεζόν που ξεκινάει 14 Απριλίου. 

Τα γραφικά είναι ικανοποιητικά, όλοι οι πρωταγωνιστές είναι παρόντες, πραγματικά θα νιώσετε σαν να πρωταγωνιστείτε οι ίδιοι. Χρειάζεται απλά το e-mail σας και ένα password. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε: είναι τρομερά εθιστικό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2019, 12:36
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Δεν υπήρχε περίπτωση να απειληθεί η πρωτοκαθεδρία της "Captain...
3 ώρες
Η πρώτη και η τελευταία σκηνή της σειράς δείχνουν...
4 ώρες
Tο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
34171
Odeon
13062
Tanweer
10558
Weird Wave
7500