Nέες προκλήσεις για Ροντρίγκεζ και άλλα νέα

Δημοσίευση: 30 Ιουλίου 2011, 02:59

Το σερί του Robert Rodriguez συνεχίζεται από το Comic-Con και θα ξεκινήσει μία σειρά ταινιών με τίτλο "Fire and Ice" βασισμένη στις εικονογραφήσεις (κυρίως sci-fi/fantasy) του Frank Frazetta καθώς και στο ομώνυμο καρτούν του '83.

Σύμφωνα με το στόρυ, ο Nekron στέλνει από του φρούριο του Ice Peak, ένα κύμα παγετώνων και η ανθρωπότητα βρίσκει καταφύγιο στο Fire Keep. Όμως απαγάγουν την κόρη του βασιλιά και ο πολεμιστής Lam με τον θρυλικό Dark Wolf θα ψάξουν να την βρουν και να σώσουν την ανθρωπότητα από τον κακό Nekron. Το fantasy σε όλο του το μεγαλείο.

Ο Simon Pegg θα πρωταγωνιστήσει στο A Fantastic Fear Of Everything. Ο χαρακτήρας του, Jack, από συγγραφέας παιδικών βιβλίων το ρίχνει στα μυθιστορήματα με εγκλήματα και συγκεκριμένα ερευνά για τους κατά συρροή δολοφόνους της Βικτωριανής εποχής. Όμως η εμμονή του, τον μετατρέπει σε παρανοϊκό και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται όταν ένας παραγωγός του Hollywood αποφασίζει να κάνει ταινία βασισμένη στα ευρήματά του.

Τα γυρίσματα του Star Trek 2 ξεκινούν τέλη 2012 - Ιανουάριο 2013 και για δεύτερη φορά στη θέση του σκηνοθέτη ο κάνω-τον-δύσκολο-δεν-ξέρω-αν-προλαβαίνω J.J. Abrams

Brett Ratner σκηνοθετεί, Ben Stiller, Eddie Murphy, Casey Affleck, Matthew Broderick και Gabourey Sidibe (από το Precious) πρωταγωνιστούν. Τα κατάφεραν και ταίριαξαν σε αυτή την action comedy. Tοwer Heist. 

Γελάστε άφοβα με ελάχιστο scroll down

Cine Mayo

Πρώτη δημοσίευση: 30 Ιουλίου 2011, 02:59
Ενημέρωση: 30 Ιουλίου 2011, 03:00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos