Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζέικ Τζίλενχαλ στο Ρίο

Τώρα που γυρίζει για τον Λούκα Γκουαντανίνο, ο οποίος σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα εμφανίζει το ένα πολύ ενδιαφέρον κινηματογραφικό πρότζεκτ, μετά το άλλο.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης, λίγους μήνες μετά τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε το "Call me by your name" στο Φεστιβάλ του Βερολίνου και ενώ αναμένουμε το remake του στο "Suspiria" του Ντάριο Αρτζέντο, ετοιμάζεται για το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο 46χρονος Ναπολιτάνος θα σκηνοθετήσει τον Τζέικ Τζίλενχαλ και τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε ένα ψυχολογικο/οικονομικό θρίλερ με τον τίτλο -φυσικά- Ρίο.

Ο Τζίλενχαλ θα υποδυθεί έναν οικονομικό ρεπόρτερ που ταξιδεύει στην Bραζιλία για ένα σχετικό ρεπορτάζ, μόνο που εκεί θα συναντήσει έναν πλούσιο γνωστό από τα παλιά, με τον οποίο θα σχεδιάσουν τον ψεύτικο θάνατό του, ώστε να αποφύγει τα χρέη του στην εφορία και να ζήσει μια νέα ζωή με διαφορετική ταυτότητα. Μένει να πέσουν οι τελικές υπογραφές με τους πρωταγωνιστές, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Στίβεν Νάιτ, των Taboo, Peaky Blinders, Eastern Promises, Locke.

Update 12/9/18: Ο Στιβεν Νάιτ των Peaky Blinders, Taboo παραμένει στην παραγωγή και την συγγραφή του σεναρίου, αλλά  Λούκα Γκουαντανίνο δεν θα σκηνοθετήσει τελικά το "Rio". Θα τον αντικαταστήσει ο Έντουαρντ Μπέργκερ των τηλεοπτικών The Terror & Patrick Melrose. Ίσως και καλύτερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 13 May 2017, 14:26
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά την επιτυχία της πρώτης φοράς του Sleepless movie...
2 ώρες
Ο Steven Soderbergh, ένας σκηνοθέτης που θα μπορούσε να...
3 ώρες
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Μας πήρε ώρες η καταμέτρηση, αλλά άξιζε τον κόπο. Βλέπετε,...
7 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
35700
Spentzos
17700
Village
16200
Feelgood
13835
Feelgood
8575