Midnight Express με Rocky Horror Picture Show

Δημοσίευση: 5 Απριλίου 2019, 14:05
Συντάκτης:

Οι μεταμεσονύχτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης Midnight Express συνεχίζονται και φέτος στον κινηματογράφο ΑΑΒΟΡΑ. Aυτό το Σάββατο 6 Aπριλίου στις 00.30 με το cult classic "The Rocky Horror Picture Show"

<a href="/nea/midnight-express-paroysiazei-white-dog/69524">Το Midnight Express παρουσιάζει: "White dog"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Midnight Express παρουσιάζει: "White dog"

Μετά τη βλάβη του αυτοκινήτου τους, ένα νιόπαντρο (και εξαιρετικά ξενέρωτο) ζευγάρι, καταφεύφει στην απομονωμένη έπαυλη του Δρ. Φράνκ Ν. Φούρτερ, ενός επιστήμονα που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Απερίγραπτες εμφανίσεις, ερμηνείες που δίνουν νέο νόημα στην έννοια του camp και μερικά αξέχαστα τραγούδια, συνθέτουν το Rocky Horror Picture Show και του χαρίζουν τον τίτλο της πιο διεστραμμένης ανάγνωσης του μύθου του Φρανκενστάιν. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το φιλμ κατέχει το ρεκόρ της ταινίας με τη μακροβιότερη πορεία στις αίθουσες, καθώς μέχρι και σήμερα οι οπαδοί της διοργανώνουν προβολές-happennings με τη συμμετοχή του κοινού.



«The Rocky Horror Picture Show» (1975)
Σκηνοθεσία: Τζιμ Σάρμαν
Πρωταγωνιστούν: Τιμ Κάρι, Μπάρι Μπόστγουϊκ, Σούζαν Σάραντον
Έτος παραγωγής: 1975
Διάρκεια: 100 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του δικαστικού αγώνα για την υπόθεση Κωστόπουλου και τη στήριξη της πρωτοβουλίας Justice for Zak/Zackie.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos