Λιποθυμίες στην προβολή του cannibal horror "Raw"

Δημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2016, 19:14

Aν οι θεατές σε μια ταινία τρόμου νιώθουν άβολα, ή αν λιποθυμούν ή ξερνάνε, τότε σίγουρα το φιλμ έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον. 
Κάτι τέτοιο συνέβη στο Φεστιβάλ του Τορόντο και την μεταμεσονύχτια προβολή της ταινίας τρόμου "Raw", όταν θεατές κατέληξαν να απομακρυνθούν από την αίθουσα με ασθενοφόρο, πολύ πριν ολοκληρωθεί το φιλμ.

Η ταινία της Τζούλια Ντουκουρνό πραγματεύεται τον πειραματισμό μιας νεαρής κοπέλας με τον κανιβαλισμό, μετά από ένα τελετουργικό στη σχολή της. Το γαλλόφωνο φιλμ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο, και κέρδισε το Βραβείο Κριτικών FIPRESCI. Ο Ράιαν Βέρνερ, υπεύθυνος μάρκετινγκ της ταινίας στο Τορόντο, επιβεβαίωσε στο The Hollywood Reporter ότι ασθενοφόρα κλήθηκαν στον χώρο, καθώς ήταν αρκετοί οι θεατές που επικαλέστηκαν αδιαθεσία, ενω ορισμένοι εξ'αυτών λιποθύμησαν.

Σημείωσε πως τόσο έντονες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα του κοινού, είχε να αντιμετωπίσει από την προβολή του φιλμ "Ο Αντίχριστος" τους Λαρς φον Τρίερ.

Ο κανιβαλισμός δείχνει να εμπνέει... αρκετά φέτος, αρκεί να θυηθούμε κάπου εδώ το "The bad batch" της Ιρανής Άνα Λίλι Αμιρπούρ, αν και το "Raw", οι πρώτες κριτικές το περιγράφουν "πολύ πιο τολμηρό, βίαιο και σκοτεινό". 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos