The Lazarus Effect: Η ανάσταση της Γουάιλντ

Δημοσίευση: 8 Ιαν. 2015, 10:02
Συντάκτης:

Η Ολίβια Γουάιλντ ανασταίνει και νεκρούς ανασταίνεται. Και είναι αρκετά spooky για να σε πείσει και… ίσως να σε τρομάξει… Και θα έρθει  να σου προκαλέσει πανικό. Και χάος.  

Αυτά συμβαίνουν στο νέο τρέιλερ της ταινίας “The Lazarus Effect” του Ντέιβιντ Γκέλμπ που μόλις κυκλοφόρησε.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, μια ομάδα φοιτητών της ιατρικής πειραματίζεται, έχοντας βρει ένα ελιξίριο της ζωής που λέγεται ‘Lazarus’ και μπορεί να επαναφέρει νεκρούς στη ζωή. Όταν τα πρώτα πειράματα με ζώα θα στεφθούν με επιτυχία, θα έρθει η σειρά να εφαρμοστούν και σε ανθρώπους. Η νεκρή Zoe (Γουάιλντ) θα είναι η πρώτη που θα αναστηθεί χάρη στο ‘Lazarus’. Το ερώτημα είναι αν πρόκειται πλέον για τον ίδιο άνθρωπο ή για…. κάτι άλλο…πιο μυστηριώδες, πιο σκοτεινό και πιο… κακό.    

Εκτός από το βασικό χαρακτήρα της ταινίας που υποδύεται η Γουάιλντ, το καστ πλαισιώνουν επίσης οι Μαρκ Ντιπλάς (Zero Dark Thirty), Ίβαν Πίτερς (X-Men: Days Of Future Past), Σάρα Μπόλγκερ (Crush) και Ντόναλντ Γκλόβερ (Community).

Το “The Lazarus Effect”  κυκλοφορεί στους Αμερικανικούς κινηματογράφους στις 27 Φεβρουαρίου, ενώ η επίσημη αφίσα της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε. 

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos