Κέιτ Μπλάνσετ: "Είχα ερωτικές σχέσεις με γυναίκες"

Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2015, 03:23
Συντάκτης:

Η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία αναμένεται στο 68ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών για να υποστηρίξει την ταινία «Carol» (θυμηθείτε εδώ), η οποία αποτελεί μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο γυναίκες, αποκάλυψε - στο περιοδικό Variety - ότι είχε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες.

Η Αυστραλή ηθοποιός, την οποία το αμερικανικό περιοδικό ρώτησε αν πρόκειται για την πρώτη της ομοφυλοφιλική  αισθηματική ιστορία, απαντά αρχικά με μια πονηρή ερώτηση: «Στη μεγάλη οθόνη ή στη ζωή;». Η Μπλάνσετ «είχε σχέσεις με γυναίκες κατά το παρελθόν»; συνεχίζει ο δημοσιογράφος. «Ναι, πολλές φορές», ομολόγησε η Μπλάνσετ χωρίς λεπτομέρειες, τονίζοντας ότι αποφεύγει πάντα να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Η Κέιτ Μπλάνσετ κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του περιοδικού που είναι αφιερωμένο στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η 45χρονη Μπλάνσετ κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιδεικνύοντας μόνο το ταλέντο της. Είναι παντρεμένη από το 1997 με το θεατρικό συγγραφέα Άντριου Άπτον και έχει αποκτήσει μαζί του τρεις γιους. Στις αρχές του 2008 ανέλαβε - μαζί με τον σύζυγό της - τη διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου στο Σίδνεϊ, όπου μετακόμισε όλη η οικογένεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos