Καμία έκπληξη στα βραβεία των ηθοποιών

Δημοσίευση: 26 Ιαν. 2015, 10:35
Συντάκτης:

Τα φαβορί ανέβηκαν στο βάθρο και σήκωσαν το αγαλματίδιο, στην ετήσια βράβευση του σωματείου των ηθοποιών (SAG), ενισχύοντας έτσι όλο και πιο πολύ τις πιθανότητές τους για Όσκαρ. 

Με μικρή εξαίρεση των Έντι Ρεντμέιν ("Τheory of everything"), ο οποίος δεν μπορεί να αποκαλεστεί απόλυτο φαβορί (άλλωστε ο Μάικλ Κίτον "τσίμπησε" και εδώ βραβείο σαν enseble cast με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του "Birdman" και απειλεί...), οι υπόλοιποι τρεις, δύσκολα θα χάσουν την βραδιά της απονομής των Όσκαρ, μετά και τις χθεσινές τους βραβεύσεις. Αναφερόμαστε στην Τζουλιάν Μουρ ("Still Alice"), Τζέι Κέι Σίμονς ("Whiplash") και Πατρίτσια Αρκέτ ("Boyhood").

Στις τηλεοπτικές κατηγορίες γράφτηκε ιστορία καθώς για πρώτη φορά δύο μαύρες ηθοποιοί κέρδισαν τα βραβεία α' & β' γυναικείου ρόλου, αντίστοιχα, η Βαϊόλα Ντέιβις ("How to get away with murder") και η Ούζο Αντούμπα ("Οrange is the new black"). Τα υπόλοιπα βραβεία κέρδισαν: Για καστ, τα Downton Abbey & Orange is the new black". Οι ανδρικοί ρόλοι πήγαν στον Κέβιν Σπέισι ("House of cards") και τον Ουίλιαμ Μέισι ("Shameless"),ενώ για ρόλους σε τηλεταινίες βραβεύτηκαν οι Μαρκ Ράφαλο ("The normal heart") & Φράνσις ΜακΝτόρμαντ ("Olive Kiteridge").

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos