Johnny Depp: «Ριγέ» εμμονές & μαύρα κοράκια

Δημοσίευση: 28 Απριλίου 2012, 16:30

 

Ο Johnny Depp είναι «αρρωστάκι» και περίεργο παιδί, αυτό το έχουμε εμπεδώσει. Επίσης, όπως έχετε καταλάβει, είναι από τους αγαπημένους αυτού του site.

Όταν λοιπόν είδαμε την πρώτη φωτογραφία από το ‘The Lone Ranger’, με τον πρωταγωνιστή Tonto βαμμένο ριγέ στο πρόσωπο και με ένα πουλί στο κεφάλι (όπως είχες διαβάσει Ε Δ Ω) απορήσαμε. Ο ίδιος ο Depp, μόλις προχτες, μας έλυσε το μυστήριο με το πτηνό, αφού σε συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για το πως ένας πίνακας ζωγραφικής του έγινε εμμονή και κατάληξε στο κεφάλι του Tanto. Ο ίδιος, κοιτάζοντας τυχαία σε ένα πίνακα ζωγραφικής με τίτλο «I am Crow» ενός καλλιτέχνη ονόματι Kirby Sattler, «κόλλησε» με το πρόσωπο του πολεμιστή στο κάδρο και είπε ως σαν επιφοίτηση«αυτό είναι. Οι ρίγες κάθετα στο πρόσωπο και ανάμεσα στα μάτια. Αισθάνθηκα ότι μπορώ σχεδόν να δώ τα διαφορετικά μέρη του ατόμου».

Ο Depp πήρε τα δικαιώματα του καλλιτέχνη Sattler για την ταινία, και έτσι, έφτιαξε μάγκα και τον πιτσιρικά. (Δείτε το αυθεντικό πορτραίτο E Δ Ω)

Ο Depp ξεκαθάρισε επίσης ότι ο χαρακτήρας του Tonto δεν έχει βασιστεί στην φυλή των Αμερικάνων Ιθαγενών, αλλά είναι μια μίξη ιστορίας και φαντασίας. Ο λόγος για τον οποίο επέλεξε να υποδυθεί το ρόλο αυτόν είναι προκειμένου να διαταράξει το στερεότυπο του Ινδιάνου, όπως αυτό έχει μείνει στην ιστορία.

Ερήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos