Η Όμπρεϊ Πλάζα ζηλεύει την Ελίζαμπεθ Όλσεν. Πολύ.

Δημοσίευση: 2 Aug 2016, 18:50
Συντάκτης:

Mια νεαρή κοπέλα που δεν είναι ακριβώς στα καλά της, είναι μάλλον "ευαίσθητη" και με πολλές διακυμάνσεις ψυχολογικά, αρχίζει να ζηλεύει παθολογικά και στην συνέχεια της γίνεται εμμονή μια λαμπερή περσόνα των social media. Σε βαθμό που αποφασίζει να παρατήσει τα πάντα και να την συναντήσει από κοντά, στην άλλη άκρη των ΗΠΑ. Και η συμπεριφορά της μπορεί στην αρχή να είναι ενθουσιώδης, σταδιακά καταλήγει κάπως άβολη και στο τέλος, επικίνδυνη.

Δείχνει ενδιαφέρον να το δούμε με την Όμπρεϊ Πλάζα στον κεντρικό ρόλο και την Ελίζαμπεθ Όλσεν σαν "αντικείμενο του πόθου". Λέγεται "Ingrid goes west" και περιγράφεται σαν μαύρη κωμωδία, αν και θα το προτιμούσαμε προς το θρίλερ. Το θέμα είναι ότι είναι πρωτοεμφανιζόμενοι σκηνοθέτης και σεναριογράφος και αυτό είναι πάντα ένα στοίχημα. Θα δείξει...

Update 4/4/17: Το τρέιλερ πάντως (σε ρυθμούς γαλλικής τέκνο των late 90s) είναι παρανοϊκό, όπως δείχνει και η ερμηνεία της Πλάζα! 

Update 28/6/17: Νέο weirdo τρέιλερ με πολύ ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη οπτική. Κάτι μας κάνει αυτό το ταινιάκι. Ανοίγει 11 Αυγούστου, ας ελπίσουμε να το δούμε και στην Ελλάδα.

Update 27/7/17: Νέο -όντως- ακατάλληλο τρέιλερ, που ίσως σας κάνει να αναθεωρήσετε την ανάγκη να σκρολάρετε καθημερινά σε facebook, instagram, snapchat και λοιπά κολλητικά social media. Για προβολή στις ελληνικές αίθουσες, ούτε λόγος μέχρι στιγμής..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos