Η νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Ντενζέλ Ουάσινγκτον

Δημοσίευση: 1 Φεβ. 2018, 16:35
Συντάκτης:

Το «Fences» ήταν η τρίτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Ντενζέλ Ουάσινγκτον (μετά τα The Great Debaters/2007 & Antwone Fisher/2002) και απέσπασε εξαιρετικές γνώμες από κοινό και κριτικούς, με αποτέλεσμα να αποσπάσει υποψηφιότητες για Όσκαρ σκηνοθεσίας και ερμηνείας (της Βαϊόλα Ντέιβις).

Άσχετα αν στην Ελλάδα, η εταιρεία διανομής επέλεξε να το κυκλοφορήσει straight to dvd (…), θυμηθείτε την κριτική μας εδώ.

Ο 63χρονος σταρ (που θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες τέθηκε υποψήφιος για Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Roman J. Israel Esq» του Νταν Γκιλρόι) βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο σκηνοθετικό project του, που θα αφορά στην μεταφορά του βιβλίου «A Journal For Jordan» από την βραβευμένη με Πούλιτζερ δημοσιογράφου Dana Canedy εξιστορεί την σχέση της με τον Charles Monroe King, έναν στρατιώτη των ΗΠΑ και τον γιο τους.

Ενώ ο King βρισκόταν στα πεδία των μαχών, άρχισε να γράφει ένα ημερολόγιο γεμάτο μαθήματα ζωής για τον νεογέννητο γιο του Jordan. Τα ημερολόγια εκδόθηκαν το 2005, αλλά ο King πέθανε τραγικά το επόμενο έτος από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας, όταν ο Jordan ήταν επτά μηνών.

Την μεταφορά του βιβλίου της Canedy έχει αναλάβει ο Virgin Williams, υποψήφιος για Όσκαρ φέτος για το σενάριο του εξαιρετικού «Mudbound» (η γνώμη μας εδώ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos