Η νέα πρόκληση της Νικόλ Κίντμαν

Δημοσίευση: 26 Νοε. 2017, 18:45
Συντάκτης:

H Kάριν Κουσάμα αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση indie Αμερικανίδας κινηματογραφικής δημιουργού, με λιγοστές ταινίες στην καριέρα της, οι οποίες ωστόσο έχουν συζητηθεί, είτε για τους σωστούς, είτε για τους λάθος λόγους.

<a href="/news/nikol-kintman-o-gamos-me-ton-tom-kroyz-me-prostatepse/59086">Νικόλ Κίντμαν: "Ο γάμος με τον Τομ Κρουζ με προστάτεψε"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΝικόλ Κίντμαν: "Ο γάμος με τον Τομ Κρουζ με προστάτεψε"

Ξεκίνησε το 2000 με το ενδιαφέρον αθλητικό δράμα Girlfight με την Μισέλ Ροντρίγκεζ, για να συνεχίσει το 2005 με το αποτυχημένο sci-fi Aeon Flux με την Σαρλίζ Θερόν και να φλερτάρει επικίνδυνα με τον... πάτο το 2009 με το άθλιο Jennifer's Body με την Μέγκαν Φοξ και την Αμάντα Σάιφριντ.

Και εκεί που κινδύνευε άμεσα να θεωρηθεί καμένο χαρτί, επανήλθε δυναμικά πρόπερσι με το εξαιρετικό horror "The invitation" που βρήκε την θέση του σε πολλές λίστες με τις κορυφαίες ταινίες του 2015. Την τελευταίο διετία η 49χρονη δημιουργός ασχολήθηκε με την τηλεόραση, σκηνοθετώντας επεισόδια για τα Masters Of Sex, The Man In The Hgh Castle, Billions, μέχρι που φέτος ξαναχτυπά με το πιο ενδιαφέρον project της μέχρι στιγμής, το αστυνομικό δράμα "Destroyer", με τη Νικόλ Κίντμαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ντετέκτιβ που αναζητά πρώην συνεργάτες της από μια μυστική αποστολή στο παρελθόν και μαζί της τον Σεμπάστιαν Σταν (Captain America Winter Soldier) και την Τατιάνα Μασλάνι (Orphan Black).

Προσθέστε το γεγονός πως το αισθητήριο της Κίντμαν όταν επιλέγει "ανεξάρτητα" φιλμ, σπάνια απογοητεύει και έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ ενδιαφέρον κινηματογραφικό γρίφο...

Update 17/10/18:  Το τρέιλερ είναι απλά εξαιρετικό. Μήπως να ετοιμάζεται η Νικόλ Κίντμαν για τα Όσκαρ; Στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos