Η Μέριλ Στριπ θα ερμηνεύσει τη Μαρία Κάλλας

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2014, 14:33

Έχει τα περισσότερα Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου μετά την Κάθριν Χέμπορν και από πολλούς θεωρείται η μεγαλύτερη ηθοποιός εν ζωή. Ο λόγος για την Μέριλ Στριπ που έχει υποδυθεί μεγάλες προσωπικότητες επί οθόνης όπως η Μάργκαρετ Θάτσερ, η Αν Γουίντουρ και η Τζούλια Τσάιλντς.

Και τώρα καλείται να υποδυθεί την μια και μοναδική ντίβα Μαρία Κάλλας σε μια κινηματογραφική μεταφορά του έργου «Master Class» του Τέρενς ΜακΝάλι. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικ Νίκολς και η ταινία θα γυριστεί σε παραγωγή του ΗΒΟ (το οποίο πρόσφατα υπέγραψε το "Behind the Candelabra"), κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον σε επίπεδο παραγωγής το φιλμ θα "φυσάει".

Νίκολς και Στριπ έχουν συνεργαστεί ξανά με επιτυχία στα "Η Εξαφάνιση της Κάρεν Σίλκγουντ", "Heartburn", "Postcards From the Edge" & "Angels in America"

Η ιστορία εστιάζει στην εποχή που η Κάλλας είχε αποσυρθεί και δίδασκε σε σπουδαστές στην μουσική ακαδημία Juilliard, το 1971. Μέσα από αυτή την περίοδο, η ντίβα της όπερας αναπολεί την λαμπρή καριέρα της και την προσωπική της ζωή, στην οποία περιλαμβάνεται και ο χωρισμός της από τον Αριστοτέλη Ωνάση για χάρη της Τζάκι Κένεντι.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές του 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1 ημέρα
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos