ΣΕΙΡΕΣ

Η Marvelous Mrs. Maisel ξαναχτυπά!

Δημοσίευση: 12 Aug 2018, 09:22
Συντάκτης:

Η Amazon προέβαλε το 2017 την πρώτη σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς “The Marvelous Mrs. Maisel”. Πριν λίγο δημοσίευσε το teaser τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν της σειράς, και απ’ότι φαίνεται η πρωταγωνίστριά μας Midge Maisel (Rachel Brosnahan) μπορεί να διαχειριστεί πλήρως την νέα της ζωή ως single γυναίκα και stand-up comedian.

Αν και η σειρά δεν είχε κάποιο αστεράτο κάστ, είδαμε σε κεντρικούς ρόλους τους Rachel Brosnahan, Alex Borstein, και Tony Shalhoub, τους οποίους πια δεν τους χορταίνουμε. Βέβαια, αν λάβουμε υπόψιν πως η δημιουργός της σειράς είναι η Amy Sherman-Palladino, η οποία είχε δημιουργήσει και το “Gilmore Girls,” τότε το “The Marvelous Mrs. Maisel” δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από μία μεγάλη επιτυχία. Όπως και στην πρώτη σεζόν, η δεύτερη σεζόν συνεχίζει με την ίδια ρετρό αισθητική της Αμερικής της δεκαετίας του ’50, αλλά και το ίδιο κάστ, και φυσικά ακόμα περισσότερα stand-up αστεία. Βέβαια, περιμένουμε η καινούργια σεζόν να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθώς η Midge ξεκινά τις νέες της περιπέτειες στην προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή. Άραγε θα την δούμε να μεταμορφώνεται σε full-blown σταρ;

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά είχε κερδίσει πολλά βραβεία πέρυσι, ανάμεσα τους και δύο Golden Globes, ενώ το 2018 έχει ήδη προταθεί για βραβείο Emmy σε πολλές κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες είναι τα Best Comedy Series, Lead Actress, Supporting Actor, Supporting Actress αλλά ακόμα και Guest Actress.

Η Amazon δεν έχει κάνει καμία δήλωση για την επίσημη κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν ή έστω για την προβολή του πρώτου της επεισοδίου. Παρ’όλα αυτά, για να έχουμε στη διάθεσή μας το teaser trailer της δεύτερης σεζόν, αυτό σημαίνει πως η στιγμή που θα ανταμώσουμε ξανά με την Midge έρχεται όλο και πιο κοντά.

Περισσότερα στην κριτική μας για την πρώτη σεζόν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο τρέιλερ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos