Η Άζια Αρτζέντο κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Δημοσίευση: 20 Aug 2018, 14:48
Συντάκτης:

Η Ιταλίδα ηθοποιός Άσια Αρτζέντο είναι από τις γυναίκες που εδραίωσαν το κίνημα #MeToo, καταγγέλοντας βιασμό της τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα των New York Times, κάτι αντίστοιχο φέρεται να έχει πράξει και η ίδια, καθώς άνδρας την κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση σε βάρος του, όταν εκείνος ήταν 17 ετών κι εκείνη 37. Στην Καλιφόρνια (σε ξενοδοχείο της οποίας συνέβη το περιστατικό το 2013) , η ηλικία συναίνεσης είναι τα 18 χρόνια.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού Τζίμι Μπένετ (ο οποίος πρωταγωνίστησε το 2004 στην ταινία "The Heart Is Deceitful Above All Things" που σκηνοθέτησε η Άζια Αρτζέντο) περιέγραψαν την συνάντηση στο ξενοδοχείο ως «σεξουαλική επίθεση» που περιελάμβανε στοματικό έρωτα και σεξ χωρίς συναίνεση, η οποία τραυμάτισε τον νεαρό ηθοποιό απειλώντας την ψυχική του υγεία.

Η δήλωση της πρόθεσής του να προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά της  Αρτζέντο περιελάμβανε και απαίτηση αποζημίωσης ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για «πρόκληση συναισθηματικού τραύματος και απώλεια εισοδήματος έπειτα από σεξουαλική επίθεση», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Αρτζέντο συμφώνησε να καταβάλει 380.000 δολλάρια στον λογαριασμό του Μπένετ, ενώ οι όροι της συμφωνίας, στους οποίους περιλαμβανόταν χρονοδιάγραμμα πληρωμών, οριστικοποιήθηκαν τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν στην διάθεσή τους οι New York Times.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η δικηγόρος της Αρτζέντο, Κάρι Γκόλντμπεργκ, περιέγραψε το συγκεκριμένο ποσόν ως «βοήθεια προς τον κ. Μπένετ».

Nα λοιπόν, που έχει δύο όψεις το νόμισμα για την εκρηκτική Ιταλίδα κόρη του Ντάριο Αρτζέντο, η οποία φέρεται να διέπραξε όσα μετά μανίας κατηγορεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos