Η Ανν Χάθαγουεϊ είναι η Barbie

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2017, 17:06
Συντάκτης:

Μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, η Έιμι Σούμερ ήταν το φαβορί για να ερμηνεύσει την Barbie, στην επερχόμενη live-action ταινία για την διάσημη κούκλα, επιλογή κάπως άκυρη.

Η 36χρονη κωμικός όμως αποχώρησε από το πρότζεκτ και η Sony στο πρόσωπο της Αν Χάθαγουεϊ την αντικαταστάτρια. Η βραβευμένη με Όσκαρ (για το Les miserable) 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ θα σκηνοθετήσει η Αυστραλή Αλίθια Τζόουνς. Η παραγωγή της προσαρμογής στη μεγάλη οθόνη του εικονικού χαρακτήρα - παιχνίδι της Mattel αρχικά αναμενόταν να ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου, καθυστέρησε προφανώς, αν και η Sony εξακολουθεί να εμμένει στο αρχικό πλάνο, την κυκλοφορία της ταινίας στις 29 Ιουνίου του 2018.

Στην ταινία «Barbie», η πρωταγωνίστρια εκδιώκεται από τη «Barbieland», επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και βιώνει μία περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο. Η κούκλα Barbie έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην αγορά τον Μάρτιο του 1959 και απέφερε κέρδη ύψους τριών δις δολαρίων ετησίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos