ΣΕΙΡΕΣ

"How to get away with murder" - Season 2

Δημοσίευση: 9 Οκτ. 2015, 20:59
Συντάκτης:

Το πρώτο (και δεύτερο και τρίτο) επεισόδιο του «How to get away with murder» για τον 2ο κύκλο είναι γεγονός και εμείς τα είδαμε για να αξιολογήσουμε αν η δεύτερη σεζόν είναι ικανή να κρατήσει ζωντανή στην θύμηση, την απίστευτη πρώτη. Είναι γεγονός πως πολλοί αναρρωτιόντουσαν πως θα κατάφερνε να μας κρατήσει το ενδιαφέρον μια σειρά που έχει μόνο έναν βασικό φόνο και στο τελευταίο επεισόδιο ουσιαστικά μας κάνει γνωστό το πως εξελίχθηκε η όλη κατάσταση. Εγώ ομολογώ δεν φοβήθηκα. Ήξερα πως το υλικό, από τους παραγωγούς (Scandal) μέχρι τους ηθοποιούς (Viola Davis) και από τους σκηνοθέτες μέχρι... τους φωτιστές (οκ υπερβάλλω!) ήταν πολύ καλό και θα έβρισκαν τρόπο να μας εντυπωσιάσουν για ακόμα μια χρονιά...

Το επεισόδιο ξεκίνησε με την σύνδεση των δύο σεζόν, ξεκινάει η δίκη για τον θάνατο του Σαμ, που βρίσκει στο εδώλιο τον Νειτ ενώ η Άνναλιζ βρίσκεται μεταξύ δικαστηρίων, μαθημάτων και εύρεσης του δολοφόνου της Ρεμπέκα (δεν έχετε ξεχάσει πως η gothic ερωμένη του Wes είναι νεκρή σωστά;). Το επεισόδιο θα αναζητήσει για λίγο τον δολοφόνο και θα κλείσει με την αποκάλυψή του κάτι που μας εντυπωσιάζει για τα δεδομένα της σειράς. Τέλος, ένα νέο storyline αρχίζει με δύο νέους πελάτες για την Αναλίζ, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν θα είναι περαστικοί. Το επεισόδιο κλείνει με δυνατό clif (σαν το περσινό) μέσα στο σπίτι των καινούριων πελατών.

Δυνατή επιλογή να συνδέσουν με φόνο τους νέους πελάτες με τους βασικούς ήρωες. Ακόμα πιο δυνατό είναι το χτύπημα σε βασικό ήρωα της σειράς. Σε γενικές γραμμές πολλοί νέοι ήρωες εμφανίζονται, δίνοντας μας επιπλέον στοιχεία για τον χαρακτήρα της Βαιόλα Νταιβις, η οποία συνεχίζει να είναι μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στην Αμερικανική (τουλάχιστον) τηλεόραση. Η σκηνοθεσία θα κινηθεί στον ίδιο ρυθμό, με φλασμπακς, με σκούρα χρώματα, δυνατές στιχομυθίες και προσωπογραφίες. Οι ήρωες κινούνται "χορευτικά¨ανάμεσα στα frame και εμείς απολαμβάνουμε τις "μάχες" ερωτικές, δικαστικές, λεκτικές, σιωπηλές...!

Η σειρά φαίνεται πως έχει αμείωτο ρυθμό χωρίς να αλλάζει χαρακτήρα, οι ήρωες εμβαθύνουν πιο πολύ στα δολοφονικά τους ένστικτα. Οι φοιτητές μοιάζουν να θέλουν να κρατηθούν σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά το δεύτερο ήδη επεισόδιο θα μας τονίσει πως η Άνναλιζ είναι ο βασικός μοχλός που γυρνάει τα γρανάζια της καταστροφής. Οι ήρωες την θεωρούν σωτήρα και εκείνη αργά αλλά σταθερά (ίσως ηθελημένα ίσως άθελά της) τους τραβάει στην σκοτεινή πλευρά.

Όπως καταλαβαίνετε συνεχίζουμε να την παρακολουθούμε φανατικά. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos