Χαβιέ Μπαρδέμ: "Δεν συμφωνώ με το δημόσιο λιντσάρισμα του Γούντι Άλεν

Δημοσίευση: 23 Οκτ. 2018, 21:37
Συντάκτης:

Μετά τον Alec Baldwin και την Diane Keaton, ο Ισπανός ηθοποιός εξέφρασε την στήριξή του στον σκηνοθέτη, με έναν αστερίσκο.

<a href="/multimedia-trailer/everybody-knows-ispanos-asgkar-faranti/59317">"Everybody knows": Ισπανός... Ασγκάρ Φαραντί</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Everybody knows": Ισπανός... Ασγκάρ Φαραντί

Το σκάνδαλο Harvey Weinstein και το κίνημα #MeToo επανέφερε στην επικαιρότητα την περίπτωση του Γούντι Άλεν και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης, για τις οποίες βεβαίως έχει αθωωθεί από τα αμερικανικά δικαστήρια.

Αρκετοί είναι οι σταρ που έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν θα συνεργαστούν ξανά μαζί του (αφού όμως δούλεψαν μαζί του γνωρίζοντας τις κατηγορίες και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι από τότε), είναι και κάποιοι που τον υπερασπίζονται, όπως ο Άλεκ Μπάλντουιν, η Νταϊάν Κίτον και τώρα ο Χαβιέ Μπαρδέμ, ο οποίος χαρακτήρισε τον 82χρονο σκηνοθέτη «ιδιοφυΐα» και τόνισε πως θα ήταν χαρούμενος να συνεργαστεί ξανά μαζί του, μετά το 2008 και το «Vicky Cristina Barcelona».

«Όταν έκανα το “Vicky Cristina Barcelona”, οι ισχυρισμοί ήταν γνωστοί για πάνω από δέκα χρόνια και δύο πολιτείες των ΗΠΑ έκριναν πως δεν ήταν ένοχος. Εάν αλλάξει η νομική κατάσταση, τότε θα αλλάξω άποψη. Αλλά για τώρα δε συμφωνώ με το δημόσιο λιντσάρισμα που δέχεται και εάν ο Γούντι Άλεν με καλούσε να δουλέψω ξανά μαζί του, θα ήμουν εκεί το επόμενο πρωί. Είναι ιδιοφυΐα», σχολίασε.

Θυμηθείτε εδώ πως έσπασε το σπουδαίο σερί του Γούντι Άλλεν με τις συνεχείς δημιουργίες του κάθε χρόνο από το 1982 και έπειτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos