H πρώτη τηλεοπτική σειρά του Facebook είναι γεγονός

Δημοσίευση: 12 Φεβ. 2018, 16:48
Συντάκτης:

Για λογαριασμό του Facebook δόθηκε η εντολή δημιουργίας μιας δραματικής σειράς 10 μισάωρων επεισοδίων με πρωταγωνίστρια την Elizabeth Olsen, η οποία θα εκτελεί και χρέη executive producer. Η άτιτλη ακόμα σειρά (αν και παλιότερα είχε τιτλοφορηθεί ως Widow), που θα στριμάρεται από την πλατφόρμα Facebook Watch, έχει δημιουργηθεί και υπογράφεται από τον Kit Steinkellner (Z: The Beginning of Everything) και στη θέση του showrunner θα βρίσκεται η Lizzy Weiss (Switched at Birth) ενώ ο James Ponsoldt (Master of None), που είναι ένας από τους executive producers της σειράς, έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία πολλών επεισοδίων συμπεριλαμβανομένου και του πιλότου.

Η σειρά δουλευόταν εδώ και καιρό και βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες μεγάλες παραγωγές τις οποίες παρήγγειλε το Facebook, καθώς η εταιρία κάνει μια στροφή προς την δημιουργία και παροχή original προγραμμάτων και ταινιών. Το project, γραμμένο από τον Steinkellner πριν δωθεί το πράσινο φως για τη δημιουργία της σειράς, αρχικά προοριζόταν για το Showtime. Αν και λεπτομέρειές για την πλοκή της σειράς δεν είναι ακόμα γνωστές, η Olsen φαίνεται να υποδύεται μια νεαρή χήρα η οποία στην προσπάθεια της να διαχειριστεί το πένθος της επιστρέφει σε σχέσεις του παρελθόντος της. Στο YouTube Red υπάρχει ένα πιλοτικό επεισόδιο διάρκειας μισής ώρας με παρεμφερές θέμα που ονομάζεται Widow.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την ομάδα των συντελεστών που έχουμε συγκεντρώσει στη σειρά», δηλώνει η Olsen. «Η ιστορία που δημιούργησε ο Kit έχει σημαντική θέση στην καρδιά μου εδώ και χρόνια και ανυπομονώ να μοιραστώ με το κοινό αυτή τη σκοτεινή, αστεία και περίπλοκη σειρά».

Πρώτη δημοσίευση: 12 Φεβ. 2018, 16:48
Ενημέρωση: 12 Φεβ. 2018, 16:48
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos