/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

H πρώτη τηλεοπτική σειρά του Facebook είναι γεγονόςΓια λογαριασμό του Facebook δόθηκε η εντολή δημιουργίας μιας δραματικής σειράς 10 μισάωρων επεισοδίων με πρωταγωνίστρια την Elizabeth Olsen, η οποία θα εκτελεί και χρέη executive producer. Η άτιτλη ακόμα σειρά (αν και παλιότερα είχε τιτλοφορηθεί ως Widow), που θα στριμάρεται από την πλατφόρμα Facebook Watch, έχει δημιουργηθεί και υπογράφεται από τον Kit Steinkellner (Z: The Beginning of Everything) και στη θέση του showrunner θα βρίσκεται η Lizzy Weiss (Switched at Birth) ενώ ο James Ponsoldt (Master of None), που είναι ένας από τους executive producers της σειράς, έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία πολλών επεισοδίων συμπεριλαμβανομένου και του πιλότου.

Η σειρά δουλευόταν εδώ και καιρό και βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες μεγάλες παραγωγές τις οποίες παρήγγειλε το Facebook, καθώς η εταιρία κάνει μια στροφή προς την δημιουργία και παροχή original προγραμμάτων και ταινιών. Το project, γραμμένο από τον Steinkellner πριν δωθεί το πράσινο φως για τη δημιουργία της σειράς, αρχικά προοριζόταν για το Showtime. Αν και λεπτομέρειές για την πλοκή της σειράς δεν είναι ακόμα γνωστές, η Olsen φαίνεται να υποδύεται μια νεαρή χήρα η οποία στην προσπάθεια της να διαχειριστεί το πένθος της επιστρέφει σε σχέσεις του παρελθόντος της. Στο YouTube Red υπάρχει ένα πιλοτικό επεισόδιο διάρκειας μισής ώρας με παρεμφερές θέμα που ονομάζεται Widow.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για την ομάδα των συντελεστών που έχουμε συγκεντρώσει στη σειρά», δηλώνει η Olsen. «Η ιστορία που δημιούργησε ο Kit έχει σημαντική θέση στην καρδιά μου εδώ και χρόνια και ανυπομονώ να μοιραστώ με το κοινό αυτή τη σκοτεινή, αστεία και περίπλοκη σειρά».

Δημοσίευση: 12 Φεβ. 2018, 15:48
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ruby Rose, ηθοποιός που θυμόμαστε από το Orange...
6 ώρες
Η νέα τηλεοπτική σειρά «Treadstone» θα επικεντρωθεί στο μυστικό...
6 ώρες
Scarlett Johansson forbes
Στην πρώτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών...
21 ώρες