Γκλεν Κλόουζ: "Ειναι μύθος ότι οι γυναίκες χάνουν τη σεξουαλικότητά τους μεγαλώνοντας"

Δημοσίευση: 26 Ιαν. 2019, 22:57
Συντάκτης:

Η Γκλεν Κλόουζ εμφανίζεται ξεκάθαρη και επίμονη, διαψεύδοντας τον «μεγάλο μύθο» ότι οι γυναίκες χάνουν την σεξουαλικότητα τους καθώς μεγαλώνουν. Η 71χρονη ηθοποιός, η οποία κέρδισε πρόσφατα Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία The Wife (Η Σύζυγος) και είναι υποψήφια για Όσκαρ για τον ίδιο ρόλο, σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Guardian μίλησε για την ερωτική σκηνή της με τον συμπρωταγωνιστή της, Τζόναθαν Πράις.

<a href="/home-cinema-streaming/four-good-days/68113">Four good days</a>ΣΧΕΤΙΚΑFour good days

 «Φτάσαμε στο πλατό με τις πιτζάμες μας», είπε. «Και οι δύο σκεφτόμασταν το ίδιο πράγμα: "Είμαστε επαγγελματίες, το κάνουμε αυτό εδώ και πολύ καιρό. Ας συγκεντρωθούμε μόνο σε αυτό"».

«Είναι ένας από τους μεγάλους μύθους ότι χάνετε τη σεξουαλικότητά σας καθώς μεγαλώνετε», τόνισε η ηθοποιός. «Μια νύχτα πέρυσι ήμουν στην πόλη και περνούσα από το Ιστ Βίλατζ [στη Νέα Υόρκη] προς το Γουέστ. Ήταν αργά βράδυ Παρασκευής και υπήρχαν πολλά ζευγάρια στο δρόμο. Κοιτάζαμε με τον σκύλο μου έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και μπορούσα να νιώσω αυτό που αισθάνονταν όλα εκείνα τα ζευγάρια. Μπορούσα να νιώσω τον ενθουσιασμό τους, την αίσθηση οικειότητας για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Ήταν εξαιρετικά δυνατό».

Η Κλόουζ είναι φέτος 7η φορά υποψήφια για Όσκαρ ερμηνείας που δεν έχει κατακτήσει ποτέ για το «The wife» που θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Φεβρουαρίου, ενώ εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το φιλμ και να δείτε και το τρέιλερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos