Γι'αυτή την ταινία κλείνει το Σύνταγμα την Κυριακή

Δημοσίευση: 8 Μαρτίου 2019, 12:52
Συντάκτης:

Mετά τα Τρίκαλα, το Χόλιγουντ επισκέπτεται και την Αθήνα και συγκεκριμένα το κέντρο της και μάλιστα κυριακάτικα!

Σε «κινηματογραφικό στούντιο» μετατρέπεται την Κυριακή το κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Born to be murdered» που  σκηνοθετεί ο Ιταλός Φερντινάντο Σίτο Φιλομαρίνο, με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιο του Ντενζέλ Ουάσινγκτον που πριν λίγους μήνες μάθαμε από το «BlackKklansman» του Σπάικ Λι.

Η ταινία «Born to be murdered» είναι ένα κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης, στο οποίο την παραγωγή έχει αναλάβει ο αγαπημένος στην χώρα μας Λούκα Γκουαντανίνο των «Call me byb your name» & «Suspiria».

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα (όπως σας είχαμε γράψει πριν έναν μήνα) και θα έχουν διάρκεια 8 εβδομάδων, μέχρι και τις 25 Μαρτίου και μετά την Αθήνα θα συνεχιστούν σε Μετέωρα και Ζαγοροχώρια.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης θα ισχύσει την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να γίνουν κινηματογραφικά γυρίσματα.

Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 6:00 έως τις 18:00 στις εξής οδούς: Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος. Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της Πλατεία Συντάγματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos