"Gangster Squad": All-star cast

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2011, 12:16

To Hollywood είναι δίχως άλλο η πόλη των ευκαιριών. Ο αστυνομικός Will Beall έγραψε ένα σενάριο και τώρα σε αυτό θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin, Michael Pena και Anthony Mackie. Πρόκειται για την ταινία “Gangster Squad” με σκηνοθέτη τον Ruben Fleischer – Zombieland, 2009, και έχει να κάνει με τη μάχη που έδινε η ταλαίπωρη αστυνομία του ΛΑ κατά του εγκλήματος τη δεκαετία του ’40.

The return of Sly

Άλλο ένα κόμικ προστίθεται στην παρέα των ταινιών που προέρχονται από αυτά και μιλάμε για το νεοφερμένο Bullet to the Head. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Sylvester Stallone που φυσικά θα το παίζει σκληρός και ακλόνητος. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Walter Hill, γνωστός από τα Last man standing (1996), 48Hrs (1982), The Warriors (1979). Ναι, ναι εντάξει ξέρουμε έχουν περάσει χρόνια, αλλά εφόσον οι Warner Bros τον εμπιστεύονται ποιοι είμαστε εμείς για να πούμε όχι.

To ξαλάφρωμα του Ουόρεν Μπίτι

O Warren Beatty παρομοιάζει τη δημιουργία μίας ταινίας με τον εμετό. «Δεν μου αρέσει να κάνω εμετό. Αλλά μετά πάντα νιώθω καλύτερα. Έτσι και με τις ταινίες». Επειδή λοιπόν έχει ανάγκη να ξαλαφρώσει σκέφτεται να κάνει το sequel του Dick Tracy. Έχοντας κερδίσει τα δικαιώματα του ήρωα μετά από μία μεγάλη δίκη με την Tribune Company, δείχνει αισιόδοξος, αλλά δεν αποκαλύπτει πολλά, γιατί απλά είναι τέτοιος τύπος. Όμως μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι δεν τον γλιτώνει τον εμετό.

Έλενα Πριόβολου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos