Έρχεται 14 Μαρτίου ο "Ακάλυπτος"

Δημοσίευση: 20 Δεκ. 2012, 23:12

Σας είχαμε ενημερώσει προ 15ημέρου για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη από τον Χρήστο Δήμα του δημοφιλούς προ 15ετίας σίριαλ "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή".

Πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα, μάλιστα δόθηκε και ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους που θα είναι η 14η Μαρτίου 2013. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ρόλο του Ακάλυπτου και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση στο ρόλο του κολλητού του Μάκη, γνωστού και ως Τίγρη. Ως γυναίκες των δύο φίλων η Κατερίνα Λέχου και η Βασιλική Ανδρίτσου . Πιστή βοηθός η Αθηνά Μαξίμου, και εντυπωσιακή Ζέτα η Τζένη Θεωνά. Ως οργανωτής αποδράσεων και άλλων ειδικών αποστολών Πέτρος ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ως σιδηρά Υπουργός η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, επιχειρηματίας μοναχός Ιάκωβος Γιώργος Σουξές, Σουλτάνος ο Κώστας Βουτσάς, Αρχιφύλακας ο Αντώνης Λουδάρος και σοφός μπάρμαν ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Θυμίζουμε την υπόθεση για όσους τυχόν αγνοούν περί τίνος πρόκειται:

Η ταινία διηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτος», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την «αξιοποιήσει». Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, Αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του. Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιό κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos