Eπιτέλους. Sin City 2 και επίσημα!

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2012, 16:28

Οι Χιώτες πάνε δυο-δυο. Έτσι και τα κολλητάρια Tarantino - Rodriguez. Μετά λοιπόν την πρώτη επίσημη αφίσα για την νέα ταινία του Quentin που κυκλοφόρησε μόλις χθες, σειρά είχε η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής Dimension Films, με βάση την οποία το sequel της Αμαρτωλής Πόλης (σε σκηνοθεσία του Robert) εγκρίθηκε, "λεφτά υπάρχουν" και τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στο Όστιν το καλοκαίρι!!!!

Κόλαση δηλαδή!

Πρόκειται για μια από τις πλέον αγαπητές στον κόσμο ταινίες του Ροντρίγκεζ με εκατομμύρια φαν, αφού όπως παραδέχεται και ο ίδιος τα τελευταία επτά χρόνια, όλοι τον ρωτούν πότε θα κάνει το επόμενο Sin City. Η πρώτη συνεργασία Φρανκ Μίλερ - Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ φαίνεται ότι απέδωσε τα μέγιστα, και όπως λέει ο τελευταίος ήθελε να γυρίσει πίσω στον κόσμο που δημιούργησε ο Μίλερ. Μάλιστα ο Ροντρίγκεζ ήταν τόσο ενθουσιασμένος με τη συνεργασία αυτήν που όπως παραδέχτηκε ήταν έτοιμος για το δεύτερο Sin City ήδη από τη μέρα που τελείωσε το πρώτο, αλλά λόγω της μεγάλης ευθύνης που είχε απέναντι στους οπαδούς της ταινίας, αναγκάστηκε να περιμένει μέχρι να έρθει αυτό το 'κάτι' που θα έκανε τη δεύτερη ταινία ισάξια της πρώτης.

Το «Sin City: A Dame to Kill For» είναι σίγουρα κάτι που άξιζε να περιμένει κανείς", είναι το σχόλιό του.

Το κάστινγκ για τo "Sin City: A Dame to Kill for" πρόκειται να ξεκινήσει εντός της επόμενης εβδομάδας (οπότε όσοι πιστοί, προσέλθετε...κι εγώ μαζί με εσάς), αν και πολλοί από τους πρωταγωνιστές του πρώτου Sin City θα δώσουν το παρόν και στο δεύτερο.

Να σημειώσουμε ότι πριν από ένα μήνα, ο ίδιος ο Rodriguez επιβεβαίωσε ότι έρχεται και ο Machete 2!!!

Ευλόγησον!

Ειρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 13 Απριλίου 2012, 16:28
Ενημέρωση: 13 Απριλίου 2012, 18:27

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos