Έπεσε με αεροπλάνο ο Χάρισον Φορντ - Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Δημοσίευση: 6 Μαρτίου 2015, 02:22
Συντάκτης:

Το μονοκινητήριο που πιλόταρε ο Χάρισον Φορντ συνετρίβη σε ένα γήπεδο του γκολφ στην περιοχή Venice της Καλιφόρνια και ο ηθοποιός με πληγές στο κεφάλι, αίματα και διάσειση (κάποιες πηγές κάνουν λόγο και για κάποια κατάγματα), μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση, αν και έδειξε να κουνά τα κάτω άκρα του.
Έτσι αναφέρουν τα διεθνή δημοσιογραφικά σάιτ, τονίζοντας ότι ο 72χρονος σταρ έχει υπάρξει επί σειρά ετών έμπειρος πιλότος σε μικρά αεροπλάνα και ελικόπτερα, ενώ έχει συντριβεί ξανά στο παρελθόν με μικρότερες συνέπειες: με ένα εξαθέσιο στη Νεμπράσκα το 2000 και ένα ελικόπτερο την προηγούμενη χρονιά, 100 χιλιόμετρα έξω από το Λος Άντζελες.


UPDATE: «Είναι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι εντάξει. Τραυματισμένος αλλά εντάξει», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γιος του Φορντ, Μπεν. «Είναι ο θαρραλέος άνδρας που ξέρετε όλοι. Είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος».
Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες δήλωσε ότι η συντριβή έλαβε χώρας στις 14:25 τοπική ώρα (00:25 ώρα Ελλάδας της Παρασκευής) και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συντριβή οφείλεται σε μηχανική βλάβη.
Ο Μπάτλερ δήλωσε ότι ο πιλότος είχε τις αισθήσεις του, ενώ στον τόπο της συντριβής έσπευσαν παρευρισκόμενοι προτού φθάσουν τα συνεργεία πρώτων βοηθειών και μεταφέρουν το τραυματισμένο πιλότο σε κοντινό νοσοκομείο. Τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασε πρώτο στον τόπο του δυστυχήματος τοποθέτησαν τον τραυματία σε σανίδα «ακινητοποίησης της σπονδυλικής στήλης και του χορηγήθηκε ορός», δήλωσε ο Μπάτλερ.
Η ιστοσελίδα TMZ ανέφερε ότι ο Φορντ υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι και παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία. Εκπρόσωπος του Φορντ δήλωσε πως λόγω βλάβης μετά την απογείωση, δεν είχε αλλη επιλογή από την προσγείωση. Ωστόσο, ανέφερε πως τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά και θα επανέλθει πλήρως, χωρίς να δώσει -προς το παρών- άλλες πληροροφορίες.

Mείνετε εδώ για συνεχή ενημέρωση!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos