Ένα «Sci-fi Stand By Me» στη Σελήνη;

Δημοσίευση: 13 Νοε. 2017, 15:45
Συντάκτης:

O Shawn Levy, σκηνοθέτης της υπερεπιτυχημένες σειράς ταινιών «Μια Νύχτα στο Μουσείο» ετοιμάζεται να πάει το είδος των comic-of-age ταινιών… μια βόλτα στο φεγγάρι! Ο Levy, εκτός από παραγωγός και σκηνοθέτης επεισοδίων του φαινομένου που ακούει στο όνομα «Stranger Things», ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει το «Crater» για την 20th Century Pictures, το οποίο είναι «μια ιστορία ενηλικίωσης στη φλέβα του «Stand By Me», η οποία διαδραματίζεται σε μια σεληνιακή αποικία.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον θάνατο του πατέρα του, ένα αγόρι που μεγαλώνει σε μια αποικία ανθρακωρύχων αποφασίζει να ταξιδέψει μαζί με τους φίλους του για να εξερευνήσουν έναν μυστηριώδη κρατήρα. Εάν κρίνουμε από την προϋπηρεσία του Levy, τόσο στο «Stranger Things» όσο και ως παραγωγός του αναζωογονητικού, κινηματογραφικού «The Spectacular Now», τότε μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να χειριστεί ικανότατα ένα concept με νεαρούς σε ηλικία χαρακτήρες.

Το σενάριο ανήκει στον John J. Griffin και ήταν στο #5 της Black List του 2015. H Black List είναι μια λίστα με τα καλύτερα σενάρια της αγοράς, τα οποία δεν έχουν αγοραστεί ακόμα από κάποια εταιρεία παραγωγής και επιλέγονται από άτομα που εργάζονται στην κινηματογραφική βιομηχανία. Η δε ιδέα της ταινίας είναι προϊόν της φαντασίας του Rpin Suwannath, βετεράνου των Οπτικών Εφέ  (X-Men, Superman Returns, Godzilla), ο οποίος έχει αναλάβει χρέη παραγωγού του “Crater”.

Εμείς κρατάμε την υπόσχεση ενός «Sci-fi Stand By Me» και αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos