Δώσε λίγη αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο

Δημοσίευση: 21 Νοε. 2018, 12:09
Συντάκτης:

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Σκηνοθετών – Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ), τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στις 14:00, στο φουαγιέ του κινηματογράφου ΑΣΤΟΡ (Σταδίου 28, Στοά Κοραή), οργανώνεται Συνέντευξη Τύπου με θέμα: Δώσε λίγη αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο... ή αλλιώς, η ανάγκη χάραξης ενιαίας κινηματογραφικής πολιτικής.

Ενώ τα προηγούμενα χρόνια το ελληνικό σινεμά αναγνωρίστηκε στο εξωτερικό και έγινε «μόδα», στο εσωτερικό δεν υπήρξε η αντίστοιχη υποστήριξη και φροντίδα για την ανάδειξη και ενίσχυσή του. Μήπως μετά και από την ψήφιση των τελευταίων αναπτυξιακών μέτρων (cash rebate), η πολιτεία βρίσκεται μπροστά σε μια τελευταία ιστορική ευκαιρία να χαράξει μια συνολική, συντονισμένη και σταθερή εθνική κινηματογραφική πολιτική;
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι σκηνοθέτες-παραγωγοί:
Αλέξης Αλεξίου, Βασίλης Κεκάτος, Μαργαρίτα Μαντά, Δώρα Μασκλαβάνου, Πέννυ Παναγιωτοπούλου, Παναγιώτης Φαφούτης, Ελίνα Ψύκου και οι παραγωγοί: Κωνσταντίνος Βασίλαρος, Μαρἰα Δρανδάκη, Φένια Κοσσοβίτσα, Αμάντα Λιβανού και θα τη συντονίσει ο σκηνοθέτης-παραγωγός Μάρκος Χολέβας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos