Διπλή... επίθεση από τον Γκρεγκ Ζάλερ

Δημοσίευση: 22 Δεκ. 2017, 19:52

Ο Γκρεγκ Ζάλερ είναι ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των φοβερών και τρομερών "Bone Tomahawk" και "Brawl In Cell Block 99". Αυτές είναι οι μοναδικές ταινίες του έως τώρα.
Το 2018 θα γίνουν τέσσερις, καθώς όπου να ναι έρχεται το "Dragged Across Concrete", με πρωταγωνιστή τον Μελ Γκίμπσον και -ξανά όπως στο "Brawl In Cell Block 9"- τον Βινς Βον. Οι δύο τους είναι δύο αστυνομικοί, που μένουν στο περιθώριο, όταν δημοσιοποιείται video με βίαια συμπεριφορά τους εν ώρα καθήκοντας. Οι δυο τους, χωρίς λεφτά, καταδύονται στον υπόκοσμο όπου ανακαλύπτουν κάτι σκοτεινό.
Στο καστ προστέθηκαν και οι Ντον Τζόνσον και Τζένιφερ Κάρπεντερ, με παρουσία και αυτοί στο "Brawl".
Ο Ζάλερ ανακοίνωσε ακόμα μια ταινία, που δείχνει να διαφοροποιείται από το υπερβίαιο σύμπαν του. Το "Hug Chickenpenny" θα βασιστεί σε δική του νουβέλα (κυκλοφορεί σε ένα μήνα) με τίτλο "Hug Chickenpenny: The Panegyric of an Anomolous Child".
Με σαφέστατη επιρροή το "The Elephant Man"  του Ντέιβιντ Λιντς αλλά με gothic στοιχεία, θα ακολουθεί την ιστορία ενός παράξενου ορφανού παιδιού που υιοθετείται ως κατοικίδιο ζώο. Το Jim Henson’s Creature Shop (δημιουργός των Muppets) σχεδιάζουν ειδικές κούκλες για τον βασικό ρόλο, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε αν θα είναι ταινία με ηθοποιούς ή με την stop motion τεχνική.
Ήδη κάποιοι την ονομάζουν "οικογενειακή ταινία" αλλά κάτι μας λέει πως θα είναι κάτι διαφορετικό...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos