Taken 2. Ο Λίαμ Νίσον ξανα... χτυπά!

Δημοσίευση: 27 Μαΐου 2012, 14:06

Δηλαδή, συγνώμη, πόσο ξύλο πρέπει να φάνε οι τρομοκράτες (τρομάρα τους) από το Λίαμ Νίσον για να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να αγγίζουν τον απόμαχο πράκτορα της CIA και πολύ περισσότερο την οικογένειά του; Προφανώς πολύ περισσότερο από ότι στο πρώτο Taken, καθώς στο δεύτερο δεν εννοούν να βάλουν μυαλό: απαγάγουν όχι απλά την κόρη του (όπως στο εξαιρετικό πρώτο), αλλά και τον ίδιο και την γυναίκα του σε ταξίδι αναψυχής στην Κωσταντινούπολη!

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Λίαμ Νίσον: "Η ιστορία εξελίσεται ένα χρόνο μετά την πρώτη ταινία. Αυτή τη φορά απαγάγουν τον ίδιο και τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και τους πάνε σε ένα χωριό της Αλβανίας, όπου προέρχονταν οι κακοί από την πρώτη ταινία, για να τους σκοτώσουν. Εκεί ο Μπράιαν προσπαθεί να δραπετεύσει με τη βοήθεια της κόρης του".

Ο Λικ Μπεσόν που είναι ξανά στην παραγωγή και το σενάριο, αυτή την φορά επέλεξε (αντί του Πιέρ Μορέλ) άλλο ένα... φιλαράκι του για να σκηνοθετήσει τις φάπες και τις κλωτσιές που θα μοιράζει δεξιά και αριστερά ο 60χρονος (!) ηθοποιός: τον Ολιβιέ Μέγκατον ("Transporter 3", "Colombiana")...

Η φωτό είναι από το Entertainment Weekly

Α.Κ.

Πρώτη δημοσίευση: 27 Μαΐου 2012, 14:06
Ενημέρωση: 27 Μαΐου 2012, 14:06

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos