Άλλος ένας Κορεάτης στο Χόλιγουντ

Δημοσίευση: 21 Απριλίου 2013, 16:19

Mετά τον Παρκ Τσαν Γουκ (και το εκθαμβωτικό "Stoker") και τον Κιμ Τζε Γουν (και το αποτυχημένο "The last stand"), άλλος ένας εκπρόσωπος της παντοδύναμης κορεατικής σχολής ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ (έστω και δια της πλαγίας οδού με την συμμετοχή πολλών γνωστών ηθοποιών) με την πιο ακριβή παραγωγή της Νοτίου Κορέας, για την οποία σας είχαμε μιλήσει πριν από αρκετούς μήνες.

Ο λόγος για τον Μπονγκ Γιον Χο, δημιουργό του εξαιρετικού "Μemories of murder", του πετυχημένου "The host" και του συγκινητικού "Mother", ο οποίος δοκιμάζει και το πρώτο του αγγλόφωνο φιλμ με το μελλοντολογικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας "The snowpiercer" και παραγωγό μάλιστα τον Παρκ Τσαν Γουκ!

Ένα τρένο ταξιδεύει στο χιόνι μεταφέροντας τους τελευταίους επιζώντες ενός παγετού, καταστροφικού για τον πλανήτη. Σε αυτό το ταξίδι των τελευταίων επιζώντων οι ταξικές διαφορές κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα στα βαγόνια, όπου πλούσιοι και φτωχοί διατηρούν διαφορετικές συνήθειες διαβίωσης...

Το καστ είναι επίσης εντυπωσιακό: Τίλντα Σουίντον (εντελώς αλλαγμένη στο character poster της πρώτης φωτό), Κρις Έβανς, Εντ Χάρις, Τζέιμι Μπελ, Τζον Χερτ, Οκτάβια Σπένσερ και ο Σονγκ Καν Χο των "Sympathy for Mr. Vengeance", "Thirst", "Host, και "Memories of a murder".

A.K.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos