Νέο σιχαμένο του Rob Zombie

Δημοσίευση: 15 Οκτ. 2011, 16:46

O Rob Zombie ετοιμάζει νέα σιχαμένη ταινία με κομπαρσέ - μπι μουβιέ ηθοποιούς και ένα σενάριο ζοφερό για τις μάγισσες του Σάλεμ με τίτλο "Lords of Salem".

Ένας συγγραφέας που ασχολείται με τις δίκες των μαγισσών του Σάλεμ, ένας δικαστής, ο διευθυντής ενός ραδιοφωνικού σταθμού, ο τραγουδιστής ενός death metal συγκροτήματος και μία τύπισσα Sonny θα έρθουν αντιμέτωποι με κάποιες δαιμονικές γυναικούλες από τον άλλο κόσμο. Για του λόγου το αληθές θα δείτε ηθοποιούς όπως η Dee Wallace (The Howling, ET, Cujo), Bruce Dern, Billy Drago (θα τον θυμηθείτε στους Αδιάφθορους), Ernest Thomas (Funny People, Everybody Hates Chris), Jeff Daniel Phillips (Faster, Halloween II), Torste Voges (Funny People, The Big Lebowski).

Για το trivia της υπόθεσης, o Rob Zombie έχει γράψει τραγούδι με ομώνυμο τίτλο αλλά μέχρι στιγμής αυτά τα λίγα που έχουν κυκλοφορήσει για το σενάριο δεν δείχνουν να συμβαδίζουν με το video - clip. Ίσως να είναι ένα mini prequel της ταινίας. Όπου αν κρίνω από το βίντεο κλιπ, προβλέπω να δούμε σούπερ θριλερο-σπλατεριά. Τσεκάρετε το βίντεοκλπ.

Cine Mayo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos