O Ράιαν Γκόσλινγκ πιάνει κάμερα

Δημοσίευση: 30 Aug 2012, 21:51

Aναμενόμενο ήταν, έστω και αν διανύει μόλις το 32ο έτος της ηλικίας του. Ο "καυτός" την τελευταία διετία, Ράιαν Γκόσλινγκ, θα σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία που θα έχει τον τίτλο "How to catch a monster". Μάλιστα, θα γράψει ο ίδιος και το σενάριο, ενώ δεν έχασε χρόνο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική επιλογή για τον ρόλο της πρωταγωνίστριας: Την εντελώς σέξι Κριστίνα Χέντρικς, με την οποία συνεργάστηκαν στο "Drive", ταινία από την οποία θα προέρχονται και οι παραγωγοί του φιλμ.

ίδιος το περιγράφει σαν "ένα νουάρ επιστημονικής φαντασίας μέσα από μία σύγχρονη ιστορία. Μια χωρισμένη μητέρα ζει σε μία σουρεαλιστική πόλη που καταρρέει και να παρασύρεται σε μία μακάβρια περιπέτεια, όταν ο έφηβος γιος της ανακαλύπτει και εξαφανίζεται σε μία υπόγεια πολιτεία κάτω από το νερό. Για να σώσει την οικογένειά της, πρέπει να τον ακολουθήσει..."

Ανατρέχοντας στα video clip άπό τα υπέροχα τραγούδια των Dead Man's Bones (μουσική μπάντα στην οποία ηγείται ο Γκόσλινγκ), έχουμε μια σχετική εικόνα προς τα που θα κινηθεί, ενώ ευτυχώς το soundtrack είναι εξασφαλισμένο και μαγικό!

.Κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos