To "Εl Mariachi" σε τηλεοπτική σειρά

Δημοσίευση: 25 Aug 2013, 22:25

Kαι τα "κρούσματα" της μόδας που θέλει φιλμ των early 90s να μεταφέρονται στην μικρή οθόνη με την μορφή τηλεοπτικής σειράς, συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά με το "El Mariachi" (1993), το low budjet (6.000 δολλάρια) διαμαντάκι του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, πρώτο μέρος της τριλογίας που ολοκλήρωσαν τα "Desperado" & "From dusk till dawn".

Η Sony και η κολομβιανή θυγατρική της, Teleset, ανακοίνωσαν την παραγωγή 70 επεισοδίων βασισμένα στο φιλμ του Μεξικανού σκηνοθέτη και με τον ίδιο τίτλο. Ο Μεξικανός ηθοποιός Ιβάν Αράνα θα υποδυθεί τον ερωτοχτυπημένο mariachi που αναζητά εκδίκηση από τα καρτέλ ναρκωτικών, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Χούλιο Μπράτσο, Μάρτα Χιγκαρέδα. Η σειρά θα προβληθεί αρχικά στην λατινοαμερικανική βερσιόν της Sony (Canal Sony) και στη συνέχεια σε αμερικανικό κανάλι που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί.

Φυσικά και οι παραγωγοί ζήτησαν από τον Ροντρίγκεζ να εμπλακεί στο project και αναμένεται η απάντηση του ιδιόρρυθμου δημιουργού που σκηνοθετεί το "Machete Kills" που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, ενώ ετοιμάζει το "Sin City: A dame to kill for".

Παρεπιπτόντως, Sony και Telestet θα συνεργαστούν για την ισπανόφωνη τηλεοπτική μεταφορά το "Breaking Bad", με τίτλο"Metastasis"...

A.K.

Πρώτη δημοσίευση: 25 Aug 2013, 22:25
Ενημέρωση: 25 Aug 2013, 22:26

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos