«10» με ή χωρίς τόνο για τον Σβαρτς?

Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2012, 17:36

Ο Arnold Schwarzenegger άφησε την πολιτική και επέστρεψε στην έβδομη (πολεμική) τέχνη που τον ανέδειξε και που όπως και να το κάνουμε, του πάει πολύ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι τυχαίο το «I’m back» που πετάει ο Σβάρτς στο τρέιλερ των Expendables.

Το «τέρας τεστοστερόνης» μετά τους Expendables 2 και τις ανακοινώσεις περί συμμετοχής στο «The last Stand» του νοτιοκορεάτη Jee-woon Kim (του εκπληκτικού "I saw the devil") και το The Tomb του Mikael Hafstrom (μαζί με τον Stallone) πήρε κι άλλη φόρα και έτσι θα συμμετάσχει στο “Ten”, το νέο action-thriller poject του σεναριογράφου του Training Day, David Ayer.

To σενάριο είναι βασισμένο στην κλασική ιστορία των “Τen little niggers” της Αγκάθα Κρίστι, και αφορά μια ομάδα πρακτόρων της δίωξης ναρκωτικών που κυνηγούν ένα καρτέλ ναρκωτικών σε ένα μακρυνό εξωτικό μέρος. Όμως, τα καλόπαιδα της Δίωξης δεν είναι και τόσο... αγαθά, και θέλουν να βγάλουν λεφτά από αυτή τη φάση. Όμως, όταν φτάνουν στο κρησφύγετό τους με μια κλεμμένη βαλίτσα γεμάτη χρήματα και κουβαλώντας το υποτιθέμενο «ασφαλές» μυστικό , έρχονται αντιμέτωποι με μια μυστηριώδη δολοφονική δύναμη που τους χτυπά έναν έναν. Ο Ayer αυτή τη φορά σκηνοθετεί, πάνω στο σενάριο του Skip Woods (X-Men Origins: Wolverine).

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos