Διαβάστε στο Move It Μαϊου

Δημοσίευση: 4 Μαΐου 2011, 15:40

Διαβάστε κριτικές για τις ταινίες του μήνα νωρίτερα από οπουδήποτε αλλού στο Move It που κυκλοφορεί Πέμπτη 5 Μαϊου.

Μiral, Experiment, Balada Triste De Trompeta, Insidious, And Soon The Darkness, Fast And Furious 5, Water For Elephants, Brighton Rock, αλλά και previews για Πειρατές της Καραϊβικής, Tree Of Life, The Conquest.

Και όχι μόνο: Ο Τζακ Σπάροου έρχεται πιο cool από ποτέ στην τέταρτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής και ο Μιχάλης Κωνσταντέλλης ετοίμασε σπέσιαλ αφιέρωμα στις πειρατικές ταινίες: The Pirate Bay!

Έγινε της μόδας φέτος ο βωβός κινηματογράφος ή οφείλει να αποτελεί αναγκαιότητα για κάθε σινεφίλ; Διαβάστε ειδικό αφιέρωμα του Κώστα Αδαμόπουλου για να θυμηθούμε από πού ξεκίνησαν όλα στον μαγικό κόσμο του σινεμά.

Κάποτε ήταν τα Ταινιοράματα του Άλφαβιλ. Φέτος μη χάσετε ένα επικών διαστάσεων δίμηνο Ταινιόραμα στο Άστυ με πολλά κινηματογραφικά διαμάντια να σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε (ή να τα θυμηθείτε ξανά).

Η Νταϊάν Κρούγκερ και η Λουντιβίν Σανιέ μιλούν στον Χάρη Παπαπαναγιώτου για την «Ατίθαση Λίλυ», το μέλος του Δ.Σ. του Ε. Κ. Κ., Ελίζ Ζαλαντό στη Ρέα Κατσανεβάκη για το παράδοξο του ελληνικού κινηματογράφου…

Ο Γιάννης Λυμπέρης περνάει ακτινογραφία την Φρίντα Πίντο και επιμένει ότι δεν πρέπει να τσαλακώσει την εικόνα της για να γίνει σταρ, ενώ ο συγγραφέας Γιάννης Σολδάτος εξομολογείται στην Μαργαρίτα Σύρκου την έντονη νοσταλγία του για την δεκαετία των 60s.

Oι Καπνισμένες Cannes διχάζονται –με παραδείγματα- για την αναγκαιότητα των remake, ο Διπλανός μου κρυφάκουσε στο Neds, το Cine Sutra ανάβει με την ιδέα της dominatrix στο Shortbus, το Almost Famous σας πληροφορεί για την «χειρότερη ταινία που δεν έγινε ποτέ», ενώ το Voice Off αποδομεί το βραβευμένο με ξενόγλωσσο Όσκαρ, In A Better World.

Ακόμα: Μεγάλο αφιέρωμα στον Σίντνεϊ Λιούμετ, κριτικές για ταινίες και ντοκιμαντέρ που δεν είδαν ποτέ το φως της διανομής (How Do You Know?, Happythankyoumoreplease, Catfish, Howl, Videocracy), φυσικά για cult ταινίες (Milano Calibro 9 και το original And Soon The Darkness), άποψη για τις πιο προχωρημένες τηλεοπτικές σειρές πριν τις δουν οι Άλλοι, ένας λόγος για να ακούσεις ξανά τα soundtrack των Quadrophenia και Red Sonja, η πρωτοφανής (και αγαπημένη) στήλη των Cine-Ζωδίων και οι συναυλίες που πρέπει να δεις!  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos