Διαβάστε στο Move It Ιουνίου

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2011, 21:01

Διαβάστε κριτικές για τις ταινίες του μήνα νωρίτερα από οπουδήποτε αλλού στο Move It που κυκλοφορεί Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Αnimal Kingdom, X-Men first class, The company men, Julia’s eyes, Hangover 2, Conviction, Essential Killing, Beastly, From Prada to nada, La prima cosa bella, Yo tambien, αλλά και previews για Super 8, Cars 2.

Και όχι μόνο:

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι έχουμε μπροστά μας. Το Move It ετοίμασε ένα αφιέρωμα με τις ταινίες που πρέπει να απολαύσετε στα θερινά σινεμά με παγωμένη μπύρα.

H επιμονή του Απόστολου Κίτσου έπιασε τόπο: στρίμωξε την indie θεότητα, σκηνοθέτιδα, συγγραφέα, performer Μιράντα Τζουλάι και τα… είπαν.

Ο Εντ Χελμς δεν είναι ούτε ο πιο όμορφος, ούτε ο πιο αστείος από το τρίο της συμφοράς του Hangover 2. Τα λέει μια χαρά όμως!

Ο Γιάννης Λυμπέρης δεν ακουμπάει τον Βίνσεντ Γκάλο και τον αφήνει στην τρέλα του, ενώ η κουκλάρα Άλκηστις Βούλγαρη είναι το New kid on the block του επετειακού μας τεύχους και από ότι θα διαβάσετε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Απόστολο Κίτσο, με το… σπαθί της!

O Διπλανός μου κρυφάκουσε στο Hanna, το Cine Sutra ανάβει με την ιδέα του τηλεφωνικού σεξ στο Get Carter, το Almost Famous στενοχωρήθηκε που δεν έγινε ποτέ το Megalopolis του Φράνσις Φορντ Κόπολα, ενώ το Voice Off αποδομεί το υπερεκτιμημένο Never Let Me Go.

Ακόμα:

Kριτικές για ταινίες και ντοκιμαντέρ που δεν είδαν ποτέ το φως της διανομής (Τroll Hunter, It’s kind of a funny story, Big river man, L.A.Mission), φυσικά για cult φιλμ (Fright night, Re-animator), άποψη για τις πιο προχωρημένες τηλεοπτικές σειρές πριν τις δουν οι Άλλοι, ένας λόγος για να ακούσεις ξανά τα soundtrack των Superfly, Fantasy island, η νέα –δημοφιλής- στήλη των Cine Tweets στο www.moveit.gr, η πρωτοφανής στήλη των Cine-Ζωδίων, οι συναυλίες που πρέπει να δεις και –πολλά- δώρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos