ΣΕΙΡΕΣ

Brooklyn Nine Nine - Season 3

Δημοσίευση: 23 Οκτ. 2015, 05:05
Συντάκτης:

Βραβευμένη κωμική σειρά με Χρυσή Σφαίρα που μπαίνει αισίως στον 3ο κύκλο χαροποιώντας τους φανατικούς viewers (ανάμεσα σ’ αυτούς και εμείς). Τα εύσημα πάνε κατά κύριο λόγο στον  Αndy Samberg που υποδύεται τον υπερφίαλο ντετέκτιβ Jake Peralta ή καλύτερα Joke Peralta! Από την εποχή του ‘’SNL’’ τον είχαμε ξεχωρίσει και χαιρόμαστε που βρήκε την κατάλληλη σειρά για να ξεδιπλώσει το κωμικό του ταλέντο.

Δυνατό ‘’όπλο’’ και η  «ντουλάπα», το ντούκι Terry Crews στο ρόλο του αστυνομικού Τerry Jeffords. Μοιράζεται με τον συνάδελφο Jake και μία κοινή αγάπη , την Taylor Swift γιατί βιώνουν τον πόνο μαζί της (no comment). Το αστυνομικό τμήμα διαρθρώνεται επίσης από την λιγομίλητη Rosa Diaz, την Αmy Santiago (λίγo σπασικλάκι αλλά την συμπαθούμε), τον γευσιγνώστη αγαθιάρη Charles Boyle , τα αυτοκόλλητα γερόντια Hitchcock & Scully και φυσικά την weirdo Gina Linetti.

Διοικητής του τμήματος για δύο συνεχόμενες χρονιές ήταν o αγέλαστος αλλά συμπαθής Ray Holt που δυστυχώς χάνει τη θέση του από τον νέο «captain»,  τον εκκεντρικό Seth Dozerman που ανέλαβε ο Bill Hader (‘’Trainwreck’’).

Γενικά οι εξελίξεις τρέχουν στον τωρινό κύκλο και προβλέπεται να είναι το ίδιο ξεκαρδιστικός όπως οι προηγούμενοι. Με τους χαρακτήρες γραφείου θυμίζει αρκετά την πετυχημένη σειρά ‘’Τhe Οffice’’ με τον Steve Carell (ίσως γιατί ο Μichael Schur βρίσκεται πίσω από τα δύο εγχειρήματα ,τότε ως διευθυντής παραγωγής τώρα ως δημιουργός) και σ’ έναν βαθμό τις ταινίες ‘’Η μεγάλη των μπάτσων σχολή’’ χάρη στα τερτίπια των ηρώων. Αξίζει ν΄ αναφέρουμε πως το team έχει δέσει απίστευτα και η σειρά είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού Fox, με τη Xρυσή Σφαίρα στο τσεπάκι της.

 Για grande φινάλε κλείνουμε με τις καλύτερες ατάκες του Jake Peralta:

•             I guess that's your new best friend now, Sant-Iago…What the hell's Othello? I'm calling you the parrot from Aladdin.

•             Sarge, I'm every kind of friend. I'm Phoebe, I'm Chandler, I'm Rachel, I'm - who's the dinosaur guy?

•             I appreciate the offer, but I work best alone. Except when it comes to sex. Actually, sometimes including sex.

•             "Uh-oh, hope it doesn't get too sexual." Title of your sex tape. But seriously, what is taking so long. Also the title of your sex tape.

•             When it comes to shooting patterns, I like to go PB&J. Penis, Brain, Jaw.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos