Αυτός είναι ο νέος Han Solo

Δημοσίευση: 6 Μαΐου 2016, 10:15
Συντάκτης:

Κύριες και κύριοι, η απόφαση πάρθηκε, είναι επίσημο. Έχουμε τον νέο Han Solo. Πρόκειται για τον Όλντεν Έρενραϊκ, που είδαμε στο φετινό "Ηail, Ceasar!" των αδερφών Κοέν στην πολύ αστεία σκηνή (από τις ελάχιστες του φιλμ) με τον Ρέιφ Φάινς,

O 26χρονος Έρενραϊκ πρωτοεμφανίστηκε στα "Tetro" & "Twixt" του Φράνσις Φορντ Κόπολα, πριν τον δούμε στο "Stoker" του Παρκ Τσαν Γουκ, το "Beautiful creatures" του Ρίτσαρντ ΛαΓκραβενέζ και το "Blue Jasmine" του Γούντι Άλεν.

Σας έχουμε γράψει καιρό τώρα για τη πρώτη ταινία που θα ανήκει στην ανθολογία των Star Wars και θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στον Han Solo. Όπως έχει άλλωστε ανακοινώσει η Lucasfilms, θα την σκηνοθετήσουν οι Κρίστοφερ Μίλερ, Φιλ Λορντ ("The Lego move", "21 & 22 Jump street", "Cloudy with a chance of meetballs"), ενώ η έξοδος στους κινηματογράφους έχει οριστεί για τις 25 Μαϊου 2018.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο χαρακτήρας του Chewbacca, είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον Bobba Fet, ενώ το σενάριο ανέλαβε ο Λόρενς Κάσνταν (του Empire strikes back και συνσεναριογράφος του Force Awakens) μαζί με τον γιο του, Τζον.

Θυμηθείτε εδώ ποιοι ήταν οι συνηποψήφιοι του Έρενραϊκ πριν απορριφθούν για τον μυθικό ρόλο. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos