Αυτοί είναι οι υποψήφιοι νέοι Han Solo!

Δημοσίευση: 14 Ιαν. 2016, 15:56
Συντάκτης:

Σας έχουμε γράψει καιρό τώρα για τη πρώτη ταινία που θα ανήκει στην ανθολογία των Star Wars και θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στον Han Solo. 

Σκοτ ΊστγουντΣκοτ Ίστγουντ

Όπως έχει άλλωστε ανακοινώσει η Lucasfilms, θα την σκηνοθετήσουν οι Κρίστοφερ Μίλερ, Φιλ Λορντ ("The Lego move", "21 & 22 Jump street", "Cloudy with a chance of meetballs"), ενώ η έξοδος στους κινηματογράφους έχει οριστεί για τις 25 Μαϊου 2018.

Το Variety κυκλοφόρησε τη λίστα των επιλαχόντων για να διαδεχθούν τον Χάρισον Φορντ στον ρόλο.

Μάιλς ΤέλερΜάιλς Τέλερ

Πρόκειται για τους Μάιλς Τέλερ («Whiplash»), Σκοτ Ίστγουντ (ο γιός του Κλιντ, «Texas Chainsaw 3D»), Ντέιβ Φράνκο (αδερφός του Τζέιμς, «Neighbours», «Now you see me»), Λόγκαν Λέρμαν («Fury», «Noah»), Άνσελ Έγκορτ («Ιnsurgent», «The fault in our stars»), Τζακ Ρέινορ («Transformers: Age of extinction»).

Η ιστορία με πρωταγωνιστή τον νεαρό Χαν Σόλο, θα είναι τοποθετημένη στο παρελθόν και θα μας συστήσει τον λαθρέμπορο, κλέφτη του γαλαξία πριν συναντήσει τον Λουκ Σκαϊγουόκερ και τον Ομπι-Ουάν Κενόμπι..

Update 16/3/16: Και όμως, απορρίφθηκαν σχεδόν όλοι οι προαναφερόμενοι, με εξαίρεση τον Τζακ Ρέινορ («Transformers: Age of extinction»), ο οποίος όμως δεν αποτελεί το πρώτο φαβορί, διότι προστέθηκαν άλλοι τρεις ανερχόμενοι σταρ και από την τριάδα που σχηματίστηκε, θα επιλεγεί πλέον ο διάδοχος του Χάρισον Φορντ στον ρόλο του Han Solo. Πρόκειται για τον Άλντεν Έλντενραϊχ (που είδαμε φέτος στο "Hail Ceasar"), τον Τάριν Έτζερτον που τα έσπασε στο "Kingsman The secret service" και φέτος θα τον δούμε στο "Eddie the eagle", αλλά και τον Τζακ Ο'Κόνελ του εξαιρετικού "71" και έκτοτε των "Starred up" & "Unbroken", ενώ θα τον δούμε και στο "Τhe man who killed Don Quixote" του Τέρι Γκίλλιαμ (αν ολοκληρωθεί ποτέ...). Εσείς ποιον θα διαλέγατε; 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos