To Aquaman και επίσημα η πιο επιτυχημένη ταινία της DC

Δημοσίευση: 30 Ιαν. 2019, 12:18
Συντάκτης:

To Aquaman έγινε και επίσημα η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις παγκοσμίως από το κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics. 

<a href="/news/o-tzeison-momoa-einai-o-aquaman-treiler/54837">O Τζέισον Μομόα είναι ο Aquaman - Tρέιλερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Τζέισον Μομόα είναι ο Aquaman - Tρέιλερ

Η ταινία του Τζέιμς Ουάν με τον Τζέισον Μομόα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει αποφέρει μέχρι στιγμής στα ταμεία των αιθουσών 1,10 δισεκατομμύρια δολλάρια, καταφέρνοντας να ξεπεράσει το "The Dark Knight Rises" που είχε μαζέψει συνολικά 1,08 και φυσικά πριν μερικές εβδομάδες και τα "Batman v Superman: Dawn of Justice" που είχε σταματήσει στα 873 και "Wonder Woman" που με την σειρά του είχε αποφέρει 821 εκατ. δολλάρια.

Η ταινία δεν συγκέντρωσε αντίστοιχα και τις καλύτερες κριτικές από τις ταινίες της DC (η Wonder Woman, είχε -σαν ένα πρόσφατο παράδειγμα- καλύτερες), αλλά η γενική αίσθηση fun και χαβαλέ στο φιλμ, ίσως δείχνει τον δρόμο της ακόμα μεγαλύτερης εμπορικής απήχησης για την DC, αν και η Marvel απέχει πολύ, προς το παρόν... Εννοείται βεβαίως ότι έχει ήδη παραγγελθεί sequel.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos