Αναζητήστε στο Google, «a long time ago in a galaxy far far away», τώρα!

Δημοσίευση: 25 Νοε. 2015, 03:56
Συντάκτης:

Πηγαίνετε στο Google αυτή τη στιγμή και αναζητήστε «a long time ago in a galaxy far far away».

Αν είστε φαν των «Star Wars», θα απολαύσετε ένα ιδιαίτερα προσαρμοσμένο περιβάλλον της Google προς τον χρήστη, μέρος της... διαγαλαξιακής προώθησης του νέου φιλμ (The Force Awakens), το οποίο κατ’εξαίρεση συγκριτικά με όλον τον πλανήτη, θα δούμε παραμονές Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Αυτό είναι ένα δείγμα, όμως.

Σε συνεργασία με την Disney, η Google έστησε μα πολύ διασκεδαστική κατάσταση, με την οποία θα κολλήσουν (και δεν θα ξεκολλήσουν εύκολα) όλοι οι φανατικοί και φανατικές.

Αν πληκτρολογήσετε www.google.com/starwars/, θα σας ζητηθεί να διαλέξετε  στρατόπεδο, αν θα είστε δηλαδή με την φωτεινή ή τη σκοτεινή πλευρά.

Στις αλλαγές που θα παρατηρήσετε συμπεριλαμβάνονται – μεταξύ άλλων – η αντικατάσταση της κλασικής μπάρας φόρτωσης των email στο Gmail αλλά και των βίντεο στο YouTube με ένα lightsaber, η παρουσίαση φόντων με στιγμιότυπα από την νέα ταινία (The Force Awakens) στα νέα tabs του Chrome, ενώ στο Google Maps οι περιοχές θα μαρκάρονται με Falcons ή ΤΙΕ Fighters και στο Google Translate θα μεταφράζονται και εξωγήινες γλώσσες...

Οι φωτογραφίες αλλά και το χρώμα του lightsaber εξαρτώνται από την πλευρά που έχει επιλέξει κάθε χρήστης, ενώ οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να μεταπηδήσουν από την φωτεινή στην σκοτεινή πλευρά και το αντίθετο.

Και αναμένονται και νέες εκπλήξεις όσο πλησιάζουμε προς την άφιξη της ταινίας – συμπεριλαμβανομένου του Millennium Falcon σε όλο του το (εικονικό) μεγαλείο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos