ΣΕΙΡΕΣ

Αμάντα Σίφριντ & Λόρα Ντερν στο "Twin Peaks"

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2015, 14:38
Συντάκτης:

Ότι ενθουσιαστήκαμε με την είδηση πως ο Ντέιβιντ Λιντς θα σκηνοθετήσει και νέα σεζόν από το θρυλικό "Twin Peaks", δυσκολευόμαστε πάρα πολύ να το κρύψουμε και δεν το θέλουμε κιόλας.

Και με κερασάκι, το σάουντρακ ξανά από τον Άντζελο Μπανταλαμέντι.

Την σημερινή είδηση δεν ξέρουμε ακριβώς πως να την αξιολογήσουμε. Ότι, δηλαδή, η Αμάντα Σίφριντ θα αποτελέσει μέρος του καστ. Συμπαθής, πολύ όμορφη, με σούπερ κορμί η 30χρονη ξανθιά Αμερικανίδα σταρ, αλλά όπως διαβάσαμε και σε κάποιο σάιτ της αλλοδαπής, WHAT THE HELL IS AMANDA SEYFRIED DOING IN "TWIN PEAKS"; 

Πολύ soft, σχεδόν αδιάφορη ερμηνευτικά, με υπερεκτιμημένη κωμική φλέβα, θα έχει νέο ρόλο και θα εμφανιστεί μάλιστα σε αρκετά επεισόδια.

Αν στα περισσότερα από αυτά είναι γυμνή, ακόμα καλύτερα.

Update 7/10/15: Nέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Πίτερ Σάρσγκααρντ. Μη ρωτάτε λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο του, προφανώς και δεν ανακοινώθηκαν. O κάπως γλυκανάλατος και αρκετά βαρετός στις ερμηνείες του 44χρονος ηθοποιός προφανώς και δεν πείθει, αλλά αν επιχειρήσει κανείς να το δει υπό την "άρρωστη" παραληρηματική οπτική του Λιντς και του "Twin Peaks", ίσως κάπου μέσω της διάθλασης της οπτικής γωνίας, να κουμπώσει γάντι. Τον Σάρσγκααρντ θα δούμε φέτος σε δεύτερους rόλους στα "Pawn sacrifice" & "Black mass".

Update 10/1/16: Όλο και πιο ενδιαφέρον γίνεται το καστ του νέου Twin Peaks, καθώς η Λόρα Ντερν θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Ντέιβιντ Λιντς μετά τα Wild At Heart, Inland Empire & Blue Velvet, ενώ θα σμίξει ξανά με τον παρτενέρ της στο τελευταίο, Κάιλ ΜακΛάχλαν. Προσθέστε και -επίσημα πλέον- τους Σέριλιν Φεν, Μπαλτάζαρ Γκέτι, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Μιγκέλ Φερέρ και αρχίζουμε και ψηνόμαστε ολοένα και περισσότερο... Θυμηθείτε εδώ το πρώτο teaser.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos