6 σταρ επιλέγουν ρόλους - όνειρο ζωής

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2019, 17:59
Συντάκτης:

Ήδη αναφερθήκαμε στο πώς φάνηκε σε 10 γνωστούς ηθοποιούς η εμπειρία του να υποδύεσαι ένα γνωστό και πραγματικό πρόσωπο. Τώρα 6 ηθοποιοί εκφράζουν το ενδιαφέρον τους στο Hollywood Reporter για το ποιο πρόσωπο θα ήθελαν να ερμηνεύσουν μελλοντικά..

Η Keira Knightley φέτος μας μετέφερε στον 19ο αιώνα και στην ζωή της συγγραφέα Colette, ο επόμενος στόχος της είναι η Ιωσηφίνα Βοναπάρτη, σύζυγος του Ναπολέοντα. Αυτό που την ενδιαφέρει στην ζωή της είναι «πριν γίνει σύζυγος του Ναπολέοντα, επειδή ήταν φυλακισμένη στις φυλακές Carmes, και υπάρχουν απίστευτες ιστορίες εκεί (για να διηγηθείς). Η ζωή της ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα» ανέφερε η ηθοποιός.

Την Hillary Clinton θα ήθελε να κάνει η Felicity Jones. «Πάντα ήθελα να παίξω την Hillary Clinton». Αν δεν  της δοθεί η ευκαιρία στον κινηματογράφο, πάντα υπάρχει η εναλλακτική του SNL.

Η Saoirse Ronan, αφού ήδη έχει εντυπωσιάσει ως η σκοτσέζα βασίλισσα Mary, ο νέος στόχος είναι η Ιρλανδή Bernadette Devlin, «που ήταν μαχήτρια για την ελευθερία στην βόρεια Ιρλανδία και εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η Melissa McCarthy ως στόχο για την νέα χρονιά έχει θέσει την προσωπικότητα της Eleanor Roosevelt, σύζυγο του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Φράνκλιν Ρούσβελτ και Πρώτη Κυρία για 12 συναπτά έτη. «Υπάρχουν τόσες συναρπαστικές γυναίκες. Η Eleanor Roosevelt πάντα με συνάρπαζε. Ήταν κουλ».

Η Claire Foy, αφού τέλειωσε με την βασίλισσα Ελισάβετ, τουλάχιστον όσον αφορά το «The Crown», θα ήθελε τώρα να ερμηνεύσει μία από τις μεγαλύτερες ντίβες του αμερικανικού σινεμά, την διπλά βραβευμένη με Όσκαρ Elizabeth Taylor. «Δεν σκέφτηκα πολύ για να μια ειλικρινής. Μάλλον θα διάλεγα κάποια που να είναι πρόκληση ή ξέρεις…την Elizabeth Taylor».

Ο Steve Coogan προτίμησε ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο, που το έχουμε δει σε εξαιρετική παρωδία από τον Alec Baldwin, και είναι φυσικά ο Donald Trump. «Μάλλον τον Donald Trump, μπορεί και όχι. Λένε ότι πρέπει να αγαπάς τον χαρακτήρα που κάνεις και δεν ξέρω αν είμαι ικανός για κάτι τέτοιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos