Ξανά στη σκηνή με τους Dogstar ο Κιάνου Ριβς μετά από 20 χρόνια

Δημοσίευση: 30 Μαΐου 2023, 02:01
Συντάκτης:

Έπρεπε όσοι και όσες δεν το γνώριζαν να το μάθουν και όσοι το ήξεραν και το είχαν ξεχάσει, να το θυμηθούν ξανά, ώστε να τερματιστεί το coolness για τον Κιάνου Ριβς.

<a href="/nea/o-roympen-ostloynt-thelei-ton-kianoy-rivs-sti-nea-tainia-toy/69783">Ο Ρούμπεν Όστλουντ θέλει τον Κιάνου Ριβς στη νέα ταινία του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ρούμπεν Όστλουντ θέλει τον Κιάνου Ριβς στη νέα ταινία του

Ο 58χρονος σταρ έχει συγκρότημα, παίζει μπάσο και κάνουν περιοδείες και live εμφανίσεις.

Βρέθηκε λοιπόν στη σκηνή μαζί με το συγκρότημά του «Dogstar», έπειτα από δύο δεκαετίες.

Το ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990, έδωσε μία ξεχωριστή συναυλία στη κοιλάδα της Νάπα το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον «John Wick» να απολαμβάνει ιδιαίτερα τον ρόλο του μπασίστα.

 

 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «San Francisco Chronicle», ο Ριβς αποκάλυψε πως ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ, μέλος του συγκροτήματος, τον βοήθησε να χαλαρώσει επειδή ήταν αγχωμένος πριν από τη συναυλία.

«Απλά να είσαι παρών στο τραγούδι και όλα θα πάνε καλά», ήταν η συμβουλή που του έδωσε ο ντράμερ του γκρουπ.

 

«Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, μου έλειψε να γράφουμε μαζί, μου έλειψε να δίνουμε παραστάσεις μαζί. Είναι κάτι που πάντα μου έλειπε», ανέφερε ο Ριβς σε συνέντευξή του στο Billboard.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό των Dogstar δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τη συναυλία και αναφέρεται: «Ωραία που επιστρέφουμε στη σκηνή! Τι φανταστική μέρα! Ευχαριστούμε πολύ BottleRock».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos