ΣΕΙΡΕΣ

"Who is Erin Carter?": Γιατί θα έπρεπε να μας νοιάζει?

Δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2023, 15:29
Συντάκτης:

H Έριν (Evin Ahmad) είναι μια Βρετανίδα αναπληρώτρια καθηγήτρια σε ένα διεθνές ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, στην οποία ζει τα τελευταία 5 χρόνια μαζί με την κόρη της Χάρπερ (Indica Watson), αφότου το έσκασε μες στην νύχτα από την χώρα της για άγνωστους λόγους.

<a href="/home-cinema-streaming/robots/68765">Robots</a>ΣΧΕΤΙΚΑRobots

Όταν προκύπτει μια ξαφνική ληστεία στο τοπικό σουπερμάρκετ, η Έριν γίνεται η αποτελεσματική δολοφόνος ενός από τους δράστες, ο οποίος, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, την αναγνωρίζει. Καθώς η δολοφονία γίνεται θέμα συζήτησης, ακόμα και στον τοπικό τύπο, τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και απειλούν την ζωή της ίδιας και των αγαπημένων της.

Το “Who is Erin Carter?” είναι ακόμα μια προχειρογραμμένη σειρά της πλατφόρμας του Netflix, που δυσκολεύεται να μας πείσει για το οτιδήποτε, ξεκινώντας αρχικά από την πρωταγωνίστρια. Μια οικογενειάρχισσα και φιλήσυχη δασκάλα με σκοτεινό παρελθόν, που δέρνει σαν τον ράμπο με άψογη μπούκλα, μπλέκει σε καβγαδάκια με τις πλούσιες γειτόνισσες και βέβαια δεν παθαίνει ποτέ το παραμικρό.

Η εξέλιξη προχωρά αργά και με χαρακτηριστικά που ξεπερνούν ποικιλοτρόπως την λογική και οι σκηνές εναλλάσσονται χωρίς να συνδέονται με κάποιο συνεκτικό υπόβαθρο. Δεν δημιουργείται κάποιο σασπένς για την συνέχεια και ακόμα κι όταν υπάρχει κάποια δράση, η στιγμή χάνει άμεσα την δυναμική της.

Από τον τετριμμένο χαρακτήρα της δουλειάς δεν ξεφεύγουν ούτε οι χαρακτήρες, που ακολουθούν πιστά πεπατημένες και αδιάφορες διαδρομές.

Με εξαίρεση την νεαρή Indica Watson, που καταφέρνει να κυριαρχήσει ερμηνευτικά στις σκηνές που την συναντάμε, και την Denise Gough, που καταφέρνει να δώσει βάθος και διαστάσεις ακόμα και σε έναν τόσο σύντομο και κακογραμμένο ρόλο, το σύνολο παραμένει αδύναμο, ασταθές και ουσιαστικά αδιάφορο.

Η σωστή ερώτηση δεν είναι ποια είναι η Έριν Κάρτερ αλλά γιατί θα έπρεπε να μας νοιάζει.

Πρώτη δημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2023, 15:29
Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2023, 15:29
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Robots

Robots

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Το 2032, αφότου η προηγμένη ρομποτική επέτρεψε στην ανθρωπότητα να χρησιμοποιεί ρεαλιστικά ανδροειδή...
11 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
26685
Tanweer
14456
Tanweer
11216
Film Group
10266
Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos Γυρίσματα της Τύχης, από την Spentzos