ΣΕΙΡΕΣ

"What we do in the shadows" season 3: Απολαυστικό

Δημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2021, 13:28
Συντάκτης:

Ο Νάντορ (Κέιβαν Νόβακ), η Νάντια (Νατάσια Δημητρίου) και ο Λάζλο (Ματ Μπέρι), η λατρεμένη τριάδα των τηλεοπτικών βρικολάκων, ο Κόλιν Ρόμπινσον (Μαρκ Προκς), aka “energy vampire” και ο πιστός, θνητός υπηρέτης τους, ο Γκιγιέρμο (Χάρβεϊ Γκιγιέν), επέστρεψαν για μια τρίτη σεζόν γεμάτη από όλα τα συστατικά που αγαπήσαμε και μερικές νέες, πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες.

<a href="/nea/what-we-do-shadows-s04-ta-agapisiarika-vampir-epistrefoyn/66764">"What we do in the shadows" s04: Τα αγαπησιάρικα βαμπίρ επιστρέφουν!</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"What we do in the shadows" s04: Τα αγαπησιάρικα βαμπίρ επιστρέφουν!

Μετά την επεισοδιακή τους διάσωση από τον Γκιγιέρμο, ο οποίος αποδείχθηκε άξιος απόγονος του κυνηγού βρικολάκων Βαν Χέλσινγκ, η δυναμική ανάμεσα στους τέσσερις απέθαντους συγκατοίκους φαίνεται να αλλάζει, καθώς στα νέα επεισόδια διαφαίνεται κάτι που ποτέ πιο πριν δεν τους είχε απασχολήσει: η υπαρξιακή αγωνία.

Ακόμα κι αν θεωρητικά θα ζήσεις για πάντα, τι πιο κατάλληλο από μια εμπειρία που σε έφερε στο χείλος του θανάτου, για να αρχίσεις να αναρωτιέσαι ποιος είσαι και τι κάνεις στον μάταιο τούτο κόσμο!

Όπως είναι αναμενόμενο, τα υπαρξιακά των συγκεκριμένων βαμπίρ δεν θα μπορούσαν παρά να είναι απολαυστικά, όπως και οι ευφάνταστοι τρόποι με τους οποίους προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι για άλλη μια φορά υποδειγματικές, ενώ τα νέα μονοπάτια στα οποία οδηγούνται οι χαρακτήρες τους δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν το κωμικό τους timing και να μην μείνουν στάσιμοι.

Ο showrunner και σεναριογράφος της σειράς Πολ Σιμς, μαζί με τον δημιουργό Ζεμέιν Κλεμέντ (“Flight of the Conchords”) και τον εκτελεστικό παραγωγό Τάικα - ζούμε για να σ’ ακολουθούμε - Ουατίτι (“Jojo Rabbit”), αποδεικνύουν για άλλη μια σεζόν τα διαπιστευτήριά τους.

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στη γραφικότητα και την κωμωδία και σε αυτή τη γραμμή ισορροπεί διαρκώς η σειρά, με έναν αβίαστο τρόπο που έχουμε να δούμε στη μικρή οθόνη από τις πρώτες σεζόν του “The Office”.

Αν δεν την έχετε ξεκινήσει ακόμα, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε τα πιο κουλά βαμπίρ της τηλεόρασης. Θα τους λατρέψετε, θα γελάσετε, θα προσπαθείτε διαρκώς να αποφασίσετε ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας και θα το προτείνετε σε όλους τους φίλους σας!

Η γνώμη μας για την 2η σεζόν «What we do in the shadows».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos